Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce, stavby: - průmyslové, občanské, bytové - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování, fasády, omítky - montáž sádrokartonové konstrukce, vestavby - tepelné izolace, topení - izolace proti vlhkosti - pokrývačské - vodoinstalační (instalatér) - tesařské. Výroba, prodej, doprava: - beton ...

Truhlářství Výroba : - vybavení interiéru obchody, restaurace, penziony, kanceláře - dveře vchodové a inter. včetně zárubní příp. s obložením - nábytek v provedení masív, dýha, lamino - výroba atypických oken včetně vakuového zasklení - výroba a montáž schodišť včetně doplňků - dřevěné obklady stěn - soustružnické práce na ...

Pilařská výroba. Prodej: -stavebního řeziva. Práce: -stolařské.

Zemní práce. - přípravné práce pro stavbu - výkopy základů pro domy a bazény - výkopy pro inženýrské sítě Autodoprava. - kontejnerová doprava - přeprava zeminy, stavebních odpadů, .. Drátěné ploty. - oplocení pozemků včetně základů - výměna oplocení Technika: - UNC, Bobcat, Caterpillar (CAT) - avia, Man + kontejner

Stavební činnost, provádění: - výstavba nových objektů, - opravy a rekonstrukce, betonové monolitické konstrukce, komunikace atd. Truhlářská výroba: -okna špaletová, oblouková.

Servis, opravy: -elektro -plyn.

Kamenictví Hlinsko Výroba: - zahradní architektura-lavičky stoly - sekané haklíkové zdivo - obrubníky - masivní profilové prvky - kanalizační kameny - silniční krajníky - mezníky a jiné. Ušlechtilá kamenická výroba: - nápisní desky - krycí desky - obruby - masivní schodišťové stupně - obkladové, parapetní, koupelnové ...

Dodávka a montáž oken dveří žaluzií, zednické práce, sádrokartony

Malování domů, bytů, pokojů, kanceláří, schodišť, společných prostor, průmyslových prostor, zdravotnických zařízení, škol, atd. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád, lakování podlah, veškerých kovových a dřevěných konstrukcí, protipožární a protiplísňové nátěry, atd.

Výrobky: - Koupelnový nábytek - Kuchyně - Police - Skříně a komody - Stoly - Vybavení restaurací a hotelů - Zábradlí - Židle - Lavice Truhlářství, výroba: - atypický nábytek z lamina a dřeva na zakázku - formátování.

Práce zámečnické, kovovýroba: - stáčení profilového materiálu - zakázková výroba - svářečské práce - pálení plazmou.

Provádíme: - elektromontážní a elektroinstalační práce.

Naše služby: - zednické práce - rekonstrukce budov.

Topenářské práce. Prodej, servis: - plynové kotle.

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce.

Geodézie Pardubice s.r.o. zajišťuje v katastru nemovitostí: - geometrické plány pro rozdělení pozemku (jako součást smluv o převodu nemovitostí, případně jako podklad pro vydání kolaudačního rozhodnutí jiných staveb než budov) - geometrické plány pro vyznačení věcného břemene na části pozemku - geometrické plány pro vyznačení budovy (jako ...

Provádíme: - klempířské a pokrývačské práce.

Provádíme: - malířské, natěračské práce - vodoinstalatérské práce.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské práce.

Dodávka, montáž, prodej: - průmyslové podlahy epoxydové, methylmetakrylátové podlahy, broušení, brokování a frézování betonů Půjčovna: - strojní vybavení.

Truhlářství a truhlářské práce. Nabízíme: - výroba atypického nábytku nejen z masivu - výroba dveří a zárubní - výroba oken - renovace starožitného nábytku - renovace a pokládka podlah - pokládka PVC a koberců - broušení parket

Strojní zámečnictví, výroba: -zámky -kování.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Geodetické práce: - technické mapy měst, obcí závodů - mapové podklady pro projektanty - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků. Prodej: - nivelační přístroje - theodolity - totální stanice SOKKIA - laserové přístroje - stativy, měřičské latě, pásma.