Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - montáž, oprava, servis zavlažovací systémy - návrhy a realizace okrasných zahrad - elektroinstalace

Práce: - klempířské - pokrývačské - kompletní dodávky střech

Práce: - topenářské - vodoinstalace - plynařské - montáž solárních systémů - Vodo, Topo, Plyn

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - drobné zednické

Truhlářství, výroba: - dveře - schodiště - nábytek - atypická okna - zahradní nábytek Dodávka a montáž sádrokartonů a minerálních podhledů.

Činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce koupelen - výstavba bazénů - montáž sadrokartonů - rekonstrukce střech

Tesařské práce Truhlářské práce

Malířské, natěračské práce a malby: -kanceláře, byty, balkóny, společenské prostory atd... Nátěry: -okna, zábradlí, střechy, ploty atd... -vchodové dveře Práce instalatérské a topenářské Práce zednické Práce pokrývačské a klempířské

Autobusová doprava - zemní práce

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -zakázková výroba -svářečské práce. - výroba komponentů k idukčním strojům a zařízením díly měd, hliník, nerez, ocel malosériová výroba

Služby: - renovace interiérů i exteriérů výrobních hal, skladů - hydroizolace plochých i tvarovaných střech - antikorozní a protichemické povlaky - sanace betonů, schodů, jímek, včetně jejich nátěrů

Karel Makovský - WMC Výroba: -dřevěné hračky -vánoční ozdoby -dekorativní produkty -reklamní předměty ze dřeva.

Zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické.

Opravy a montáže plynových zařízení, vodovodů, kanalizací a topení. Autorizovaný plynoservis vybraných spotřebičů: -C&M, WOLF, KARMA, VIADRUS. Autorizovaný servis HANSGROHE.

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce koupelen. -rekonstrukce rodinných domů, bytů. -zateplování. -vodoinstalatérské. -topenářské.

Výstavba, rekonstrukce a projekce rodinných domů, služby v oboru stavebnictví: - výstavba RD na klíč včetně zajištění projektové dokumentace - rekonstrukce RD - zateplování fasád RD - rekonstrukce bytových jader - zemní práce strojem UNC - provádění místních komunikací - chodníky - inženýrské sítě - úprava terénu.

Nabízí: - elektroinstalační práce - centrální vysávání Husky - vjezdové brány - garážová vrata - tepelná čerpadla - chladírenství Nabídka elektroinstalačních prací. Montáže tepelných čerpadel, centrálních vysávání, vjezdových bran a garážových vrat.

Zemní práce a stavby inženýrských sítí. - hloubení základů a jímek. Provoz autodopravy, odvoz zeminy, sutin a štěrku. Služby: - inženýrské sítě - po dohodě jsme schopni zajistit pokládku a zapojení inž.sítí - terénní úpravy - odvoz zeminy, sutin, štěrku a jiné materiály - příprava staveb - výstavba a úprava přístupových a ...

Zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -odvoz zeminy, sutin, štěrku -příprava staveb -výstavba a úprava přístupových a lesních cest.

Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku na zakázku. Prodej elektrických spotřebičů.

Poskytujeme služby v oboru instalatérství a topenářství: - výstavba STL a NTL plynovodů, jejich rekonstrukce, opravy a revize - výstavba STL a NTL domovních plynovodních přípojek, jejich rekonstrukce a opravy - plynofikace průmyslových objektů - plynofikace rodinných domů a bytů - revize vyhrazených plynových zařízení - výstavba ...

Práce, dodávka: -kanalizace pro obce včetně generální dodávky staveb -kanalizace pro rodinné domy -vodovodní přípojkyk rodinným domům -veškeré inženýrské sítě k nemovitostem dešťová kanalizace, výkopové práce pro energetoku, plyn apod. -zemní práce kolovými rypadly, UNC.