Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kompletní dodávky střech: - včetně dodávky materiálu - práce klempířské - práce pokrývačské - práce tesařské - výstavba a výroba dřevostaveb dodaných na klíč - použití tradičních materiálů a technologií.

Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

M & H UNIVERS Prodej, montáž: - sádrokartonových systémů KNAUF kompletní půdní vestavby, příčky, podhledy, bytová a koupelnová jádra. Prodej, montáž: - obkladové panely a lišty z USA ABITIBI - rekonstrukce bytových jader, koupelen, obložení stěn a stropů, půdní prostory a podkroví.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Realizujeme střechy na klíč. Dodáváme střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach a jiné. Montujeme střešní okna.

Provozovna: Opletalova 249 Sportovní hala tel.: 469 623 195. Nabízí: -koberce, korek, PVC, linoleum, antistatik -plovoucí podlahy -masivní podlahy Práce, služby: -podlahářské práce -prodej podlahových krytin

Služby: - nákladní silniční doprava - zemní práce.

Prodej, instalace, výroba: - voda - plyn - ústřední topení. Prodej, montáž: - žaluzie - hliníkové, látkové, plastové, vertikální, horizontální - sítě do oken proti hmyzu. Velkoobchod, maloobchod: - bytové armatury Myjava.Itálie, Německo - sanitární keramika Bechyně, Teplice, Znojmo - plastové rozvody vody Ekoplastik - izolační ...

Dokončovací stavební práce Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod Pokrývačství Tesařství

Veškeré zemní prace a práce s tím spojené, autodoprava, kontejnerova doprava.

Havarijní služba: - náhlé úniky závadných látek ohrožují životní prostředí - trvalá havarijní pohotovost pro zákazníka - výjezdy k havarijním únikům závadných látek na konkrétní výzvu. Analýzy rizika pro skládky, strojírenské provozy, úložiště ropných produktů, obalovny živičných směsí, místa úniků znečišťujících látek při ...

Pomocné stavební práce Zprostředkovatelská činnost Projektování elektrických zařízení Revize elektrických zařízení Montáž, oprava, údržba vyhrazených el. zařízení

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické

Čechlovský Jaromír - KLEMPOS Práce: -klempířské -zámečnické. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Stavební firma, stavby: -generální dodávky staveb včetně projekce, stavební povolení a kolaudace -stavby rodinných domů na klíč -opravy, rekonstrukce budov -vodoinstalace -plyn, topení -elektroinstalace -půdní vestavby -inženýrská činnost.

Instalaterství, práce: - kompletní instalaterské - topenářské - odpady, přípojky - revize tlakových nádob. Nabídka instalatérských prací, výroba a opravy tlakových zařízení.

Prodej a montáž střešních systémů. -tesařství a pokrývačství -stavební klempířství -zednické práce -komíny a krby

Práce: -malířské -natěračské

Montáž, prodej: - tepelná čerpadla - bezobslužné kotelny na tuhá paliva - podlahové topení - projekty úspor s posouzením návratnosti - solární kolektory. Provádíme: - projekty - energetické audity - dodávky a montáže ekologicky šetrných zařízení pro vytápění, chlazení, větrání a ohřev teplé užitkové vody (TUV) a systémů řízení, ...

Práce: -elektromontáže -hromosvody -revize -opravy. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Montáže a rekonstrukce technologických zařízení v potravinářském průmyslu: - montáže a demontáže technologických zařízení a celků - montáže nerez, Fe, Cu a plastového potrubí včetně svařování - kompletace zařízení a uvedení do provozu - technická pomoc při zkušebním provozu - práce potrubářské, zámečnické, kotlářské - zajištění ...

Maloobchod, prodej, stavebniny: tel: 777172951 - stavební materiál Dodávka, výstavba, montáž: - rodinné domy na klíč - kompletní rekonstrukce a modernizace objektů - údržba objektů - montáž vnitřního vybavení objektů (sociální zařízení, vodoinstalace, kanalizace, rozvody plynu, montáž podlahového a ústředního topení) - venkovní ...

Doprava: -nákladní -automobilová -mezinárodní -osobní -autobusová -aujeřáb.

Servis a montáž. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcemi VN i NN rozvodů, datovými a telekomunikačními sítěmi, kabelovou televizí a zemními pracemi.

- sklenářské práce - prodej skla - bezpečnostního skla - žáruvzdorného skla - bezpečnostního skla - drátoskla - kaleného skla Swiggle, Comfort Seal