Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -pokrývačské -klempířské.

Práce, klempířství: -odstředivé lití zinku -klempířství -zpracování plechů.

Kamenosochařství Pleskot Zajistíme: -dodávka pomníků z přírodních materiálů z celého světa-včetně montáže -montáže a prodej pomník. doplňků- -nerez -měď -bronz -přírodní kámen -sekání nápisů a jejich zlacení, stříbření -poradenství v oboru přírodního kamene

Lamber sklenářství Provádění klasických sklenářských prací, vrtání, broušení, řezání atypických tvarů, široká nabídka barevných skel. Rámování obrazů včetně kruhových a oválných tvarů. Izolační dvojskla. Výroba izolačních dvojskel, trojskel, plnění plynem, možnost zabudování ozdobných mřížek, opravy plastových oken, zateplení starých oken bez ...

Výroba, dodávka, prodej, maloobchod, doprava, práce: - stavební hmoty a stavební prvky - betonové směsi - přípravné práce pro stavby, zemní práce - provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování, demolice - silniční motorová doprava nákladní tuzemská - návěs, 30t - poskytování technických služeb, zimní údržba ...

Zednické práce: - štukové a šlechtěné omítky - betony - zdění - zateplování budov - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytových jednotek, - zámkové dlažby, zděné i pletivové ploty - malby - dokončovaní práce, bourací práce

Elektroinstalační práce. Elektrorevize.

Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Výstavba: -inženýrské sítě: -vodovody. -plošná plynofikace.

- Zasklívání oken, výkladů - rámování a paspartování - zrcadla - izolační dvojskla - nábytkové sklo - makrolon - restaurování a výroba nových vitráží - vitráže v izolačních dvojsklech - výplně dveří, kuchyňských linek, nábytku - Pískování. - Výroba oken na zakázku.

ROSI Práce: -instalaterské a topenářské -rozvody vody, odpadů -domácí vodárny -havarijní služby instalaterské -topení - radiátorové, podlahové, horkovzdušné atd. -stavební úpravy -elektroinstalace -pokládka zámkové dlažby -obklady koupelen i bytových jader.

Klepmířství Kompletní dodávka, oprava, servis, rekonstrukce: -střechy.

Dodávka staveb. Nabídka inženýrských, klempířských, pokrývačských a elektromontážních prací. Zajištění údržby, oprav a rekonstrukcí. Prodej stavebnin.

Provádíme: - vrtné a studnařské práce.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Sklenářské práce : - rámování obrazů - prodej skla a porcelánu.

Naše služby: - komplexní instalatérské a topenářské práce - rekonstrukce bytových jader a bytů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kazetové stropy - opravy a úpravy bytových doplňků - renovace - obkládání a dekorace schodů - palubkové obložení - zahradní nábytek - zábradlí - soustružení - pergoly - dřevěné, plovoucí a palubkové podlahy.

Truhlářství: -dveře -schodiště -obložení -pergoly -terasy -plotové dílce -vestavěné skříně -bytové doplňky -vybavení kanceláří -kuchyňské linky (vč. spotřebičů).

Euromeg Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, oprava : GARÁŽOVÁ VRATA : - výklopná - sekční HORMANN, TECHNOPARK - průmyslová vrata HORMANN - otočné a posuvné brány - automatické a dálkové ovládání NICE, FADINI, HORMANN - automatické závory, parkovací systémy - stavební kování a komponenty k výrobě bran, mříže - zámečnické ...

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Projekce: - elektrická zařízení.

Práce: -instaletérské -topenářské -plynařské