Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Provádíme montáže elektrických a elektronických zařízení. Rekonstrukce a nová elektroinstalace v domech, bytech a průmyslových oběktech. Montáže TV a SAT. Zabezpečovací zařízení.

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Práce, zámečnictví: -zámečnické -vodoinstalatérské -sváření elektrickým obloukem -ocelové konstrukce -potrubí -úřední zkoušky sváření -zpracování nerez oceli -vodovody a kanalizace -ústřední vytápění. Zabýváme se topenářstvím, zpracováním nerez oceli, zámečnictvím, vodoinstalací, obchodní činností, zednickými prácemi, ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - půdní vestavby. Prodej: - stavební materiál - krytiny - střešní okna - klempířské prvky - plechy - spojovací materiál.

Stavby, práce: - kompletní sortiment stavebních prací - stavby na klíč - pokládka vnitřní a venkovní dlažby a obkladů - adaptace starších objektů - vnitřní a vnější omítky - krby, kamenné podezdívky, imitace kamene.

Geodézie : - zaměřování a vyhotovení geometrických plánů - vytyčování vlastnických hranic - mapové podklady - základní plány závodu - vytyčování práce v investiční výstavbě - zaměřování inženýrských sítí - zprostředkovatelská činnost, zejména v katastru nemovitostí.

Montáž: - vytápění, plyn - vodoinstalace Instalatérské práce.

- Klempířství - nabídka klempířských služeb - klempířské práce.

Kompletní realizace exteriérů a interiérů z lícových cihel a obkladových pásků: - lícové cihly (realizace) - fasády - ploty - podezdívky - sloupy - venkovní krby - dekorační stěny - barové pulty - obezdívání krbových vložek.

Stavební firma, práce: - zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažba, zámková dlažby - rekonstrukce bytů a domů - bourací práce - vodoinstalatérské práce - elektromontážní práce včetně revize a přihlášky.

Pokrývačské a klempířské práce: - montáž střešních oken - opravy rovných střech.

Dlažby: - výstavba komunikací - kompletní dlaždičské práce - zemní práce vlastní mechanizací.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytového jádra: -demontáž původního jádra -vyzdění nového jádra (YTONG, HEBEL, YPOR) -nové omítky -sádrokartonový podhled -nové rozvody vody a odpadů -kompletace zařizovacích předmětů -nové rozvody elektroinstalace včetně dodávky svítidel, ventilátorů a vypínačů ...

Instalatérské práce, rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Práce: -vodoinstalatérské -plynařské -topenářské.

Tesařské práce,rekonstrukce: -střechy -krovy. Lešenářské práce.

stavba strojů s mechanickým pohonem zámečnictví nástrojářství kovoobráběčství činnost organizačních a účetních poradců zprostředkování služeb zprostředkování obchodu velkoobchod kontakt: Jiří Pokorný,PeadDr. Jiří Pokorný

Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví

Realizace a rekonstrukce - elektroinstalaceelektromontáže

Těžba - dřevo Truhlářské práce Lesnictví

Rizikové kácení stromů Zateplování fasád Výškové práce Stavební práce

Obkladačské práce Zednické práce

Truhlářské práce - schody stamonosné a obkladové - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - obložkové dveře - zárubně - i atypické provedení Výroba i atypická - kuchyňské linky Výroba i atypická - kancelářský nábytek Výroba i atypická - vestavěné skříně Výroba i atypická - ...

Plynoinstalační práce Sádrokartonářské práce Obkladačké práce Zednické práce Instalatérské práce