Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Jsme specializovanou společností se sídlem v Pardubicích. Naše činnost se zaměřuje na prodej, montáž, servis a revize plynových zařízení a ústředního topení. Zde je podrobnější popis: Prodej plynových kotlů a zařízení: Nabízíme široký sortiment plynových zařízení od renomovaných výrobců, jako jsou Junkers, Protherm, Bosch a další. Naši ...

Výrobou a prodejem požární techniky se zabývá společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. se sídlem ve Chvaleticích. Nabízíme Vám produkty z řad: elektrocentrál, hasičských požárních hadic a proudnic, hydrantových systémů (nerezové i ocelové skříně), malých požárních strojů, osvětlovacích balonů, požárních nádrží a armatur, požárních, plovoucích ...

VPS trade s.r.o. se zaměřuje na malířské, zednické, stavební a bourací práce.

GeoEko, s.r.o. se specializuje na geologické a ekologické služby. Nabízí měření radonu, sanační práce a vsakování vod.

MIO stavební, s.r.o. se zabývá pronájmem kontejnerů pro odvoz stavebního odpadu, klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. Nabízí také zednické služby a prodej stavebního materiálu.

Instal Hanousek s.r.o. se zaměřuje na prodej topenářského a instalatérského materiálu, na elektroinstalační práce a realizaci koupelen.

Hledáte spolehlivého a zkušeného kominíka? Radim Křinka je vaše řešení! Sídlíme na adrese Seník 11 a jsme připraveni nabídnout vám špičkové kominické práce. Ať už potřebujete kontroly a čištění spalinových cest, stavby, opravy a montáže komínových těles, nebo frézování komínů, jsme tady pro vás. Naše služby zahrnují: Kompletní kominické ...

Firma Ladislav Smolík je spolehlivý a profesionální partner pro vaše stavební projekty. Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují zednické práce, malířské práce, bourací a interiérové práce, rekonstrukce bytových jader, pokládku dlažeb a obkladů. Máme dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým pracovníků, kteří vám zajistí kvalitní a ...

Stavitelství Kudláček s.r.o. poskytuje komplexní stavební servis v Pardubicích. Specializují se na rodinné domy na klíč, rekonstrukce, průmyslové stavby, inženýring, půdní vestavby, zateplování fasád, oplocení a venkovní úpravy.

Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

Forso s.r.o. se zaměřuje na zpracovávání studií, projektové dokumentace, inženýrskou činnost, výstavbu zabezpečených datových center a na projektové řízení.

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - rekonstrukce

LKOVO s.r.o. je česká firma specializující se na CNC ohraňování a kovovýrobu. Poskytuje široké spektrum služeb včetně obrábění kovů, svařování, drobného zámečnictví a výroby držáků AV techniky.

Havarijní služba Hradský s.r.o. poskytuje havarijní služby v oblasti vodoinstalačních, plynoinstalačních a topenářských prací.

Hledáte kvalitní kamenictví, které s láskou a péčí oživí vzpomínky na vaše blízké? Kamenictví Kůrka s.r.o. je tu pro vás. S více než dvacetiletou tradicí a uměním zpracování kamene, které se předává z generace na generaci, jsme se stali synonymem pro kvalitu a spolehlivost v Pardubicích a širokém okolí. Naše firma se nachází na adrese ...

STEELVISION s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Provozování vodovodů a kanalizací Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k ...

Josef Rajdl se zaměřuje na stavební, zednické, dlaždické, zateplovací, bourací a malířské práce a na kovovýrobu.

Kuchyňkárna s.r.o. se zaměřuje na montáže kuchyní IKEA a dalších výrobců, včetně stavebních prací a elektroinstalace.

Milan Kolář se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, pergol, plovoucích podlah, nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Ondřej Plíva se zaměřuje na profesionální výškové práce, rizikové kácení stromů, štěpkování větví, doručení stavebního materiálu a přistavení kontejnerů pro odvoz suti.

Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.

BLUEBAU s.r.o. se zaměřuje na vrtané studny a provádí geologické vrty a vrzy pro stavební práce.

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

Kamenictví KaF s.r.o. je kamenická firma specializující se na hřbitovní architekturu - hroby a krycí desky.