Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Prodej, montáž, opravy, servis - kotle - ohřívače vody - topenářský, vodoinstalční a plynoinstalační materiál Řemesla, služby, montáže, opravy, servis - vodo topo plyn - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - topenářské práce - montáž podlahového topení.

Hodinový manžel - domácí práce a opravy - menší stavební úpravy bytů - opravy elektro a montáž elektro spotřebičů - opravy a výměnu instalace.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Služby v oblasti zdvihacích zařízení: - údržbu a opravy stavebních výtahů, jeřábů a zdvihadel, pracovních plošin a regálových zakladačů - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení, jeřábů, plošin - inspekce a kontroly. Revize plynu: - domovní plynovody - plynové spotřebiče, plynová zařízení - tlakové stanice - tlaková zkouška ...

Práce, služby: - tesařské - pokládka plovoucí, parketové a dřevěné podlahy - montáž sádrokartonu

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž podlahového vytápění - mechanické čistění odpadů a kanalizace.

Malířské práce - malování panelových bytů.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž sádrokartonů - elektroinstalační práce - podlahářské práce - dokončovací práce v bytech, domech.

Podlahářství, realizace: - průmyslové, interiérové, betonové i anhydritové podlahy

Stavební činnost - rekonstrukce bytů i rodinných domů - rekonstrukce koupelen - půdní vestaveby a podkroví - zateplování fasád - truhlářské práce.

Služby v oblasti vody, topení a plynu - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalace, plynařské práce.

Projekční činnost - projektování ocelových konstrukcí, technologických celků - projektování speciálních strojů a zařízení. Opravy, servis a úpravy strojů a zařízení - generální opravy strojů a zařízení - opravy hydraulických a pneumatických strojů - repase strojů - zajištění náhradních dílů - seřízení strojů a poradenská ...

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Strojní a zámečnická výroba: -stavební konstrukce. Prodej, e-shop -dřevoobráběcí stroje -ruční elektrické nářadí -kompresory -brusné pásy -spojovací materiál -nábytkové kování -lepidla, laky, tmely. Půjčovna nářadí a strojů

Služby: - servis, montáž, prodej tepelných čerpadel - instalatérské i topenářské práce

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Stavební práce: - zednické - obkladačské - pokldádka dlažby - sádrokartonářské - omítky - rekonstrukce bytu.

Práce: - nátěry, čištění, opravy fasád - čištění, nátěry střech - malířské, natěračské práce - odstraňování sněhu ze střeh.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění, kontroly komínů - stavební práce.