Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Tesařství, klempířství, pokrývačství - montáž krovu, pergol - sádrokartonářské práce a půdní vestavby - zateplování střech - zednické práce

Kamenosochařství, štukatérské restaurátorské práce - výroba soch - renovace fasád.

Služby: - půjčovna vysokozdvižná plošina - výškové práce - práce malířské, natěračské, lakýrnické

Služby: - tvorba a správa webových stránek - oprava, servis počítače - zakázkový vývoj software - elektroinstalace

Služby: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - demolice - hutnění

Práce: - klempířské - pokrývačské

Práce: -klempířské -pokrývačské -krovy, montáž střešních oken, podbíjení říms -sádrokartony.

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava a revize hromosvodů.

Sádrokartonářské práce: - úpravy interiérů - opravy - výstavba - zateplení.

Pronájem autojeřábu s řidičem. Práce autojeřábem AD 20T na T 815.

Západočeská stavební společnost, s.r.o. sídlící v Holýšově provádí stavební činnost, zemní práce, jeřábnické práce. Realizujeme průmyslové stavby, výstavbu čistíren odpadních vod, hrubé stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby panelových cest, parkovacích ploch. Stavba, výstavba: - průmyslové stavby - betonové stavby - ČOV - ...

Firma CJ Podlahy provádí podlahářské práce v regionu Tachov a okolí i v příhraničí. Pokládka všech druhů podlah, renovace parket. Řemeslo, práce: - podlahář - pokládka plovoucích podlah - renovace parket.

Služby: -instalatérské a topenářské práce -realitní činnost -správa a údržba nemovitostí.

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Půjčovna, prodej a servis teplovzdušných ohřívačů a vysoušečů-odvlhčovačů. Likvidace havárií vody, vysoušení sklepů, staveb, a pod -vysoušeče -odvlhčovače -ohřívače Zajišťujeme servis a prodej značek: -THERMOBILE (Holandsko) -MUNTERS (Švédsko) -DANTHERM (Dánsko) -BIEMMEDUE (Itálie) -SIAL-AXE (Itálie) -MASTER (Polsko) ...

Výroba - kovové součástky - zámečnictví

Pronájem reklamních ploch v Plzni, výroba reklamních bannerů, výškové práce, pronájem vysokozdvižné plošiny 24m, výškové plošiny, pracovní plošiny Plzeň.

Montáž, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -elektroinstalace.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Projekce: - kolejové vozidla - trakční energetika - poradenství v oblasti energetiky Elektroinstalační práce. Kabeláž.

Prodej a montáž stínící techniky žaluzií. Prodej, pokládka, renovace a broušení: - plovoucí podlahy - parkety - korek