Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Malířské a natěračské práce. Malování pokojů, bytů a nebytových prostor ve Kdyni, Domažlicích, Nýrsku a jejich okolí. Nátěry fasád, malování reklamních nápisů.

Elektroservis: -montáž EZS, EPS -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -vstupové kontroly -docházkové systémy -slaboproudé rozvody (projekční činnost) -opravy spotřební elektrotechniky.

Truhlářství: -výroba nábytku -výroba replik starožitného anglického nábytku -vybavení pro interiéry, byty, haly, kanceláře, hotely, recepce a restaurace.

Výroba, montáž: -krovy -zahradní domky -pergoly a balkony. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské.

Provádíme výkopové práce, protihlukové zdi, kanalizace opravy komunikací v Praze, západních Čechách a středních Čechách.

Zabýváme se instalatérskými, zednickými a topenářskými pracemi.

Prodej a pokládka podlahových krytin různých materiálů: - dřevěné, laminátové, vinylové podlahy - linoleum, PVC

Stavební firma zajišťující různé stavební činnosti od výstaveb, rekonstrukcí, truhlářských prací.

Zabýváme se montáží a opravou střech a to včetně izolací.Dále poskytujeme i následující služby: - hydroizolace plochých střech - hydroizolace podlah - hydroizolace jímek a septiků - oprava a revize hromosvodů

Dodávka a montáž do domů: - tepelná čerpadla - klimatizace - ústřední topení

Montáže, výroba, servis: -elektroinstalace -hromosvody, uzemnění. Revize a projekty: -chladící a dojící zařízení -jeřáby, zdviže. Výroba rozvaděčů typů. Smluvní partner skupiny ČEZ. Prodej: -elektromateriál (celý sortiment) -montážní plošina MP 13.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Práce: -klempířské -pokrývačské -montáž sádrokartonu a střešních oken -jeřábnické práce -obklady a zateplení štítů. Prodej: -střešní systémy -klempířské výrobky.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - sádrokartonářské

Nabízíme komplexní geodetické služby v katastru nemovitostí a inženýrské geodézii. Mezi naše služby, práce spojené s katastrem nemovitostí, patří geometrické plány pro rozdělení pozemků, zaměření staveb (budov) a přístaveb, vytyčování hranic pozemků, poradenství při majetkoprávních převodech. Dále pak služby práce v inženýrské geodézii, jako jsou ...

Práce, služby: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - výstavba plynovodů, vodovodů, kanalizací - zemní práce - zemní protlaky do průměru 130 mm - jádrové vrtání diamantovou technikou - čerpání, vývoz a likvidace fekálií z jímek, septiků, žump - autodoprava

Montáž, opravy: - vzdušné, kabelové elektrické vedení Silnoproudé elektromontáže.

Práce: - klempířské, pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken Prodej: - střešní materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny Služby: -kamionová doprava -autoservis Práce: -zemní Ubytování: -chaupa

Zemědělská společnost - výroba a prodej dopravních značek - rostliná a živočišná výroba - polní a zemní práce.

Stavební práce, projektování: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby -přístavby, nástavby -instalatérské práce.

Výstavba, oprava, údržba, rušení: - železniční vlečky Práce: - izolační, foukaná tepelná izolace Stavebniny, tel.: 734763699