ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalace

Výroba, montáž - kovové ploty, zábradlí, mříže - pojízdné brány - kovová vrata - ocelové konstrukce Řemesla, služby - zámečnické práce - svářečské práce

Řemesla, služby - truhlářská výroba Výroba - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Revize a čištění komínů: - kontroly komínovou kamerou - měření emisí.

Geodetické a zeměměřičské práce: - účelové mapy - zaměření skutečného provedení stavby vč. inž. sití dle směrnic RWE, ČEZ, O2 ap. - práce v katastru nemovitostí - vytyčování pozemků - geometrické plány - vklad do KN, smlouvy ap.

Stavebniny. Naše služby: - maloobchod, velkoobchod stavební materiál - stavební prokjektová činnost - stavební řemeslné práce - dodávky a montáž střešních krytin, zateplování - servis a opravy osobních a nákladních automobilů, autobusů, přívěsů a návěsů - autoelektro servis - pneuservis - výroba betonu, výrobky z betonu. - ...

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a izolatérské práce. Montáž veškerých střešních krytin například Bramac, Tondach, KB Blok a jiné. Montáž střešních oken Velux, Roto a další. Montujeme také klempířské prvky, okapy, svody, parapety.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -kuchyňské linky.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, vodoinstalatérství, topenářství.

Práce: -zednické. -obkladačské. -rekonstrukce bytových jader.

Prodej, kompletní montáž, servis a revize: -plynové spotřebiče a zařízení -příslušenství -domovní plynovody (zemní plyn, propan-butan).

Umělecké sklenářství: -výroba a oprava chrámových oken památkových objektů do olova -vitráže do interiéru -pískování skla -sklenářské práce.

Inženýrskogeologický průzkum. Zajištění geologických podkladů pro založení staveb - vrstvení zemin pod základem, mechanicko-fyzikální parametry jednotlivých zemních poloh.

Kominictví - prohlídky komínů vč měření úniku CO - vložkování komínů - montáže 3-slož.komínů - odstraňování závad na komínech a kouřovodech - konzultace a poradenství - předprojektová příprava - havarijní služba Pracujeme 25 let bez jediné reklamace - poskytujeme dokonalý servis se zárukou! Vše objednáte telefonem!

Provádíme veškeré stavební práce od základů až po střechu. Novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby, nástavby, zámkové dlažby, zemědělské stavby, zateplení, sádrokartony, obklady, dlažby.

Vodoinstalatérství, topenářství, izolatérství.

Výkon zeměměřických činností

Výroba, prodej a montáž - mříže rolovací, pevné, nůžkové - brány vjezdové, posuvné, křídlové, kované - garážová vrata sekční, výklopné, rolovací, průmyslové Povrchové úpravy - žárové zinkování Kovovýroba - zámečnictví

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Velkoobchod a maloobchod

HATAJ-CHOUŇ spol. s r.o. je stavební firma z Nepomuku. Naše firma má se stavěním již letité zkušenosti, za tuto řadu let se vypracovala v prosperující stavební společnost. V první řadě působíme v okresech Plzeň – jih, Plzeň – město a okolí. V uplynulých letech jsme působnost rozšířili na celý jihočeský, západočeský i středočeský kraj. Také ...