ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Projekce - originální designový nábytek Interierové studio, výroba - originální designové kuchyňské linky Výroba dýhových hran

Kamna, krby: -stavby a rekonstrukce kamen, krbů -stavby, vložkování a rekonstrukce komínů.

Obrábění kovů: -CNC obrábění na zakázku podle dokumentace zákazníka. Zakázková strojní výroba: -CNC soustružení -frézování -zámečnické práce.

Naše firma se již řadu let zabývá obnovou a renovací starších pomníků a hrobů.Pomníky padlím.Vyčistíme teraso, pískovec i žulu.Dále vyrábíme pro obce a města státní znaky a erby v plastickém provedení.Umělecké štukaterství. Zhotovujeme nové pomníky z přírodního kamene.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod 20-ti letá praxe a zkušenost v oboru. Pokládka parket, plovoucích dřevěných a palubkových podlah a jejich renovace. Pokládka PVC, vinylu, lamina a koberce.

Bytové doplňky na zakázku. Renovace. Dveře-zárubně: -nové dveře a zárubně -renovace dveří i zárubní. Kuchyně: -renovace kuchyňských linek -nová čelní dvířka na míru -vlastní výroba a montáž. Schody: -renovace schodů -vlastní výroba a montáž -laminátové i dřevěné.

CNC obrábění Robotizované a ruční svařování Zkružování a ohraňování Zámečnické práce

Stavby a rekonstrukce budov, sklepů, propustků a opěrných zdí. Kamenické práce s přírodním kamenem- dlažby, obklady, fasády. Dláždění přírodním kamenem.

Geodetické činnosti: - Geometrické plány (zaměření budov, pozemků, věcných břemen atd.) - Vytyčování hranic pozemků - Mapové podklady pro projekty staveb a terénních úprav - Polohopisná a výškopisná měření - Tematická mapování - Poradenství v katastru nemovitostí - Pasporty stavebních objektů - Zaměření podlahových ploch bytů a nebytových ...

Vyrábíme akvária, terária, paludária, insektária a další... větší série i jednotlivé kusy na míru.

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - ústřední vytápění Projekce - vzduchotechnika

Tesařské práce Truhlářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zateplování - budovy Sádrokartony Lité samonivelační podlahy Výstavba - rodinné domy Přestavby - bytová jádra

Opravy - obráběcí stroje Obrábění kovů Opravy - tvořící stroje Zámečnictví

Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce Prodej - koberce Pokládka - koberce Montáž - žaluzie Montáž - stropní podhledy - sádrokartony Podlahářské práce

Stavební firma. Kompletní stavební práce: -novostavby -rekonstrukce -adaptace -izolace -sanace -vestavby. Autodoprava.

Nabídka stavebních a zemních prací, výkopů bazénů, základů a cest.Provádění úpravy zahrad, demolice, řezání asfaltu a betonu, protlaky do 250mm.izolace a drenáže rd.

Zednictví -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Výroba ...