ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
-Dokončovací stavební práce

Výroba nábytku Zařízení bytů Zakázkové truhlářství Tesařství Pokrývačství

Zakázková výroba oken, dveří, nábytku, chovatelských potřeb a veškeré truhlářské práce.

-Zprostředkování obchodu a služeb -L142 - Dobývání a úprava písku a jílovinových zemin, zemní práce

Zámečnictví. výroba: nerez, černý materiál

Revize elektrických zařízení, strojů, hromosvodů, elektrických spotřebičů, analýza elektrických sítí, měření intenzity osvětlení a porevizní opravy.

Prodej a realizace - pokládka veškerých podlahových krytin v bytových i komerčních objektech .

Malování pokojů a interiérů vůbec, nátěry fasád, oken, dveří a různých konstrukcí, protipožární nátěry. Renovace dveří a staršího nábytku – fládrování.

Naše společnost se zabývá inteligentními elektroinstalacemi a elektro službami (kamerové a zabezpečovací systémy, anténní a satelitní technika, videotelefony, docházkové systémy, zvonky, aj.)

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Elektroinstalační práce: -fotovoltaické a solární systémy -kompletní elektrické rozvody -montáž hromosvodů -anténní a satelitní systémy -Vratové systémy-hormann

Práce: -instalatérské -topenářské -montáže rozvodů vody, odpadů, kanalizace a topení.

Kamenictví. Výroba: -pomníky z umělého i přírodního kamene.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

Elektroinstalace Montáž - čerpadla Opravy - čerpadla Vodoinstalace

Práce: -instalatérské -topenářské.

Prodej a montáž: -plovoucí podlahy -korkové podlahy -zámkové plovoucí podlahy -dřevěné podlahy -lina -koberce.

Služby: -geometrické plány -vytyčování hranic, staveb -mapovací práce -podklady pro projekty -inženýrské sítě.

Klempířství-pokrývačství. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž střešních oken -zateplení půdních prostor -střechy na klíč -rekonstrukce střech.

Instalatérské a topenářské práce, zámečnictví, opravy strojů a zařízení s uvedením do provozu.Opravy vodních i hydrau- lických čerpadel a motorů.Dále nabízím dlouholeté zkušenosti s opravami a seřizováním lakovacích linek a boxů.