ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce, rekonstrukce a opravy stávajících rozvodů, zhotovení nových rozvodů vč. přípojek NN pro všechny objekty.

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolatérské.

Geodetické práce: -geodézie -bodová pole -GPS -inženýrská geodezie -dokumentace staveb -dokumentace technologických zařízení -realitní činnost -katastr nemovitostí -geometrické plány -vytýčení hranic -pozemkové úpravy -mapování -technické mapy měst -základní mapy závodů -účelové mapy -podklady pro ...

Velkoobchod a maloobchod pro náročného zákazníka. Keramické obklady a dlažby. Dlažby průmyslové režné i glazované. Obklady fasádní, pórovinové, skleněné. Keramické tvarovky, schody. Lepící tmely, barevné spárovací hmoty, barevné silikony, kyselinotvorné zálivky, barevné okrajové lišty k obkladům, potřeby pro obkladače. Obkladačské práce, ...

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Sklenářství: -sklenářské práce -zateplování oken. Domácí potřeby. Železářství.

Montáž - sádrokartonové systémy Realizace a pokládka - obklady - dlažby i zámkové Rekonstrukce bytů na klíč - výstavby domů na klíč (od základové desky po střechu) Zednické práce

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Zajištění projektování, dodávky, zkoušky a uvedení do provozu investičních celků pro energetiku.

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Kovovýroba. Průmyslové podlahy. Stavební konstrukce. Stavební zámečnictví.

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Služby: -výškové montážní práce -manipulace břemen pomocí autojeřábů AD -převoz materiálu automobily s hydraulickou rukou.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -vybavení interierů.

Zakázkové truhlářství: -okna EURO68 -schody -dveře -kuchyňské linky.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna -dveře -nábytek (masivní dřevo).

Truhlářství. Výroba: -soustružené součásti na schodiště -truhlářské doplňky.

Práce: -zednické a obkladačské -instalatérské -topenářské -rekonstrukce koupelen.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Kamenictví: -zakázková práce -restaurování kamene -hrobové díly, groby, doplňky včetně montáže -žulová schodiště, parapetní desky -žulové kuchyňské pracovní desky -žulové krbové římsy.

Obkladačské práce, zednické a stavební práce: -obchodní centra -administrativní budovy -hotely -bazény -fasády budov. Renovace: -rodinné domy -bytová jádra, koupelny. Dodávky na klíč: -obklady a dlažby -plovoucí podlahy, koberce -plastová okna, sádrokartonové konstrukce -elektroinstalace, osvětlení, vodoinstalace, rozvody ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka, renovace: -plovoucí podlahy -podlahové krytiny -parkety -laky, tmely, lišty -doplňky. Půjčovna brusek na podlahy.

Výroba: -dveře -interiery -kuchyně -schody -stoly, židle.