ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářské práce. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek.

Podlahářské práce: -pokládka a opravy všech druhů dřevěných podlah -broušení a lakování.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy střech -izolace plochých střech -montáž lešení.

Projekce, realizace interiérů: -kanceláře -školní a závodní jídelny -restaurace, bary -obchody -penziony -byty. Podlahářské práce.

Zakázková kovovýroba: -brány, vstupní branky, vrata -schody, ploty, interiérové doplňky -okenní a dveřní mříže -regály, skříně, pracovní stoly -zábradlí, balkony -krbové doplňky -otevírání zámků -klempířské práce -vratové pohony.

Práce: -pokrývačské -klempířské -kompletní řešení střešních plášťů včetně montáže -střešní okna -veškeré klempířské prvky -zateplení střechy.

Zakázková truhlářská výroba. Výroba nábytku: -ložnice -postele -stoly -obývací stěny -předsíňové stěny -vybavení interiéru na zakázku -kancelářský nábytek.

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.

Služby: -kominické práce -čištění komínů a kouřovodů -revize komínů.

Nabízím své služby, znalosti, poradenství v oblasti revizí elektrických zařízení, strojů, instalací a hromosvodů objektů, elektrických spotřebičů, ručního nářadí. Ve formě jednotlivých zakázek nebo smluvního vztahu o dlouhodobější spolupráci, s vytvořením registru revizí, jeho následné vedení, aktualizace, s hlídáním termínů provádění revizních ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Sklenářství. Sklenářské práce: -rámování obrazů, zdrcadel -dodávky bezpečnostní skla akrylátová skla plexiskla -prodej obrazů.

Tesařské a pokrývačské práce. Výroba: -pergoly -krovy -bednění -lešení -zahradní domky -výroba a montáž vazníkových krovů.

Zakázková výroba: -osobní přívěsy -nákladní přívěsy -nástavby na užitková vozidla -pojízdné prodejní stánky -náhradní díly. Zámečnické práce.

Stavební společnost: -výstavba a opravy komunikací a zpevněných ploch -frézování živičných a betonových ploch -výstavba inženýrských sítí -zemní a výkopové práce -úprava vodních toků -dovoz a montáž herních prvků dětských hřišť a skateparků -kompletní dodávka oplocení.

Veškeré sklenářské práce: -okna -dveře. Montáž, dodávka polykarbonitů.

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Prodej, montáž: -podlahy (Magnum, Kahrs, Witex) -parkety -PVC, koberce, kobercové čtverce.