ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Inženýrská a projektová kancelář: -projektování rozvodů plynu.

Truhlářství. Prodej, výroba: -kuchyňský nábytek.

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Sklenářské práce: -zasklívání oken, dveří -balkony, skleníky -vrtání, broušení skla -izolační dvojskla -polykarbonát -lepení akvárií, terárií -rámování obrazů -výlohy - nonstop.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Pohřební služba: -pohřby s obřadem, bez obřadu -smuteční květiny, parte -odvozy zesnulých nonstop -pohřby do země -vyřízení administrativy. Máme vlastní smuteční síň. Zajistíme řečníka, kněze, hudbu. Prodej rakví, obalů na urny. Kamenictví: -opravy, renovace hrobů -zlacení písma -prodej a motáž pomníků -prodej náhrobního ...

Izolace, izolační práce: -proti vodě -plochých střech -bazénů -jímek -teras a balkonů -podlah -jezírek -hydroizolace střech -izolace proti radonu.

Kompletní střechy včetně krovů. Montáž střešních oken VELUX. Pokrývačské a klempířské práce.