ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Výroba: -průmyslové betonové hlazené podlahy -průmyslové betonové podlahy s velkými dilatačními celky -průmyslové betonové podlahy na pilotách -železobetonové základové desky -železobetonové monolitické stropní konstrukce -průmyslové cementové samonivelační stěrky -epoxidové stěrky -nátěry podlah -betonové zpevněné ...

Práce: -stavební -zemní -demolice -pomocné stavební práce -pronájem strojů.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -inženýrské sítě -stavebniny.

Stavební činnost. Obchodní činnost ve stavebnictví. Sanace staveb, podřezávání zdiva.

Stavební firma: -stavební práce, zateplování fasád -sádrokartonářské práce -vnitřní dekorační omítky -sanační omítky -prodej materiálů CAPAROL -tónovací zařízení CAPAMIX -míchání barevných fasádních i vnitřních barev na počkání v 900 odstínech. Autorizovaný prodejce.

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Projektování a realizace staveb ISO 9001 od TUV. Elektroprojekty. Montáž a revize: -elektroinstalace -zabezpečovací zařízení EPS-EZS -hromosvodové práce. Měření a regulace energií. Plastová okna, hliníková okna., Zendow okna, Prestige okna, Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika -elektro -železářství -domácí ...

Provádím veškeré zemní a výkopové práce strojem JCB CX3.

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Malířské lakýrnické natěračské a tapetářské práce.

Elektroinstalace: -slaboproudá elektroinstalace -silnoproudá elektroinstalace -EZS, EPS, RQM, STA -hromosvody -revize -telefonní rozvody -projekty -údržba -montáž slabo i silnoproudých rozvodů a přípojek.

Průzkumy staveb. Návrh a projekty sanací budov. Statické posudky včetně statického zabezpečení budov. Komplexní sanace vlhkého zdiva: -chemické injektáže proti tlakové vodě -podřezáváním včetně sanačních omítek, vzduchoizolační systémy, vodotěsné izolace. Sanace železobetonových konstrukcí. Izolace spodní stavby -asfaltové pásy ...

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Montáže obkladů a dlažeb Zateplení budov Rekonstrukce bytových jader RD na klíč

Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, šaten, ložnic, dětských a obývacích pokojů, koupelen, vnitřních dveří a pergol

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...