ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Elektromontážní a elektroinstalační práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení NN -rekonstrukce, opravy a modernizace elektroinstalace -montáž hromosvodů a zemních soustav -revize.

KABELOVÁ TELEKOMUNIKAČNÍ AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKA, ELEKTROTECHNIKA, STAVBY, URČENÁ TECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ, PARTNER SŽDC, ČD, ČEZ, TELEFONICA O2, Správců telekomunikačních a datových sítí, soukromých provozovatelů sítí, drah, vleček, dopravních podniků. Projekty a stavby v dopravě včetně stavebních povolení a veškerých inženýrských činností, ...

Hydroizolace. Stavební práce. Generální opravy. Protipožární a průmyslové nátěry. Výškové a speciální práce.

Výroba, prodej, montáž: -zámkové dlažby. Zemní práce. Stavební činnost. Ubytovací služby.

Geodetické, kartografické služby a vybaní: -geometrické plány -vytyčování hranic -výškopisné plány -práce ve výstavbě. -inženýrská geodézie -zaměření stavby -oddělení pozemku -zaměření podkladů pro projekt -zaměření inženýrských sítí-plynovod, el.vedení, optické kabely apod. -základní mapy závodů.

Podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -oplechování komínů.

Průmyslové podlahy. Provádíme realizace průmyslových strojně hlazených betonových a anhydritových podlah, epoxidových stěrek včetně pokládky hydroizolačních folií.

Sklenářství. Výroba: -izolační ditermická dvojskla, trojskla-lepená -protipožární skla.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - revize.

Sklenářství: -izolační dvojskla všech druhů -profilit (kopilit) -fazetování -velkoobchod s plochým sklem -veškerý sortiment AGC -sklenářské práce, broušení, vrtání -zasklívání výloh -polykarbonáty -tmely, silikony, oboustranné pásky

Stavební práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zateplování budov. Půjčovna: - stavební stroje.

Montáž, revize, servis: -připojování plynovodů -plynové spotřebiče -výměna spotřebičů -montáž vody a kanalizace -topení.

Kompletní zeměměřická činnost. Tvorba účelových map. Zaměřování inženýrských sítí. Tvorba digitální tématické mapy v systému MICROSTATION. Prodej geodetických potřeb a měřických pomůcek. Barevné skenování do formátu A3. Barevné kopírování do formátu A3. Projektování a tvorba komplexních pozemkových úprav. Digitalizace map. Geometrické ...

Prodej a montáž - podlahové krytiny Výroba - obklady schodišť (dřevo) Montáž - dveře, zárubně Montáž obklady schodišť dřevo

Výroba a montáž: - vestavěné skříně (truhlářské práce). Zasklívání lodžií. Montáž: -žaluzie -shrnovací dveře. Pokládka plovoucích podlah.

Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Hledáte instalatéra? Jsme tu pro vás, naše firma z Plzně provádí veškeré instalatérské a topenářské práce, rozvody topení, solárních systémů, rekuperace a veškeré související opravy. Instalatérství v Plzni, výměny stoupaček, kanalizace Dále v naší nabídce služeb najdete prodej kotlů, radiátorů, vodovodních baterií, bojlerů, solárních systémů a ...

Výstavba: -ploty. Demolice objektů. Gabionové stěny. Zemní práce: -terénní úpravy. Výstavba: -komunikace -kanalizace. Pokládka: -zámková dlažba. Opravy a výstavba: -průmyslové objekty. Stavební práce.

Lakýrnické a malířské práce: -fasády -malby -okna -konstrukce -střechy -truhlářské výrobky.

Geodézie, kartografie. Vrtání studní, vrty pro tepelná čerpadla.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.