ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Sklenářství. Zasklívání v dílně i na místě: -okna -dveře -skleníky -výklady -zrcadla všech tvarů a velikostí. Rámovámí obrazů a pasparty Broušení skel do nábytku-zrcadel. Vrtání otvorů do skla. Izolační dvojskla a trojskla včetně montáže. Skleněné náhrobní desky: -nápisy -pískování skla. Vitráže skládané: -do olova ...

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Rekonstrukce bytových jader bytů a v rodinných domech, -vodoinstalatérské -elektrikářské a stavebně montážní práce (vše na klíč). -obkladačské práce (práce s keramikou). Provádíme technický dozor investora, zajistíme revize.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.

Čištění studní, rekonstrukce, výměna čerpadel, dezinfekce a další.

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

ISV -organizace a propagace. Zabýváme se instalatérskými službami jako je montáž topeni, instalace vody, instalace plynového kotle, instalace tepelného čerpadla. Dále provádíme vodoinstalaci od přípojky až po vybavení koupelny a instalaci nebo rekonstrukcí vnitřní kanalizace. Vše pro rodinné domky a nejenom pro ně.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Rámové i bezrámové zasklení balkonu a lodžie certifikovanými systémy. Doprava v Plzni zdarma. Sleva, 5 výhod zdarma. Cena od 8 400 Kč. Více než 10leté zkušenosti v oboru.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Betonárka. Výroba betonu. Provozovny: -Plzeň, Chotěšovská 279 tel. 602468062 -Plzeň, K Cihelnám 699 tel. 602182184 -Rokycany, Rokycanova 1069 tel. 777792980 -Stříbro, Plzeňská ul. tel. 724029799 -Tachov, Palackého 2089(U Letiště) tel. 725763969

Izolace, zateplování plochých střech. Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Rekonstrukce objektů.

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Pilařská výroba: -hranoly -prkna, fošny -střešní latě. Truhlářské práce.

Výkopové práce: -práce moderním strojem řady FERMEG 965 -lžíce 400mm, 600mm, 900mm -hloubkový dosah až 6m -nakládání čelním nakladačem -úprava terénu svahovací lžící -přibližování dřevní hmoty -těžební práce motorovou pilou.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypické interiéry -kuchyňské linky -bytový nábytek -dřevěné pergoly.

Elektroinstalace Ježek. Non stop elektrikář pro Plzeň a okolí. Provádíme domovní a bytové i průmyslové instalace. Vyrábíme rozvaděče a provozujeme elektro servis.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...