ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Protlaky a podvrty komunikací.Průměr chrániček 50-530 mm.

Vodoinstalace, topení, plyn. Práce: -instalatérské -topenářské.

Instalatérské práce. Prodej a servis čerpací techniky. Vybavení koupelen.

Práce: -plynařské -revize. Montáž, opravy, instalace: -plynospotřebiče.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Montáže, údržby a opravy elektrického zařízení a hromosvodů. Přihlášky elektřiny-zapojení elektroměru. Kompenzace. Revize: -elektro -hromosvody.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Sklenářství. Práce: -sklenářské-zasklívání -akvária -zpětná zrcátka na auta -rámování -broušení -vrtání -polykarbonát -zasklívání bezpečnostním sklem -služba až do domu bez příplatku.

Práce: -zednické práce -rodinné domy na klíč -rekonstrukce a přestavby -stavebně řemeslné práce -renovace a zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb -montáž sádrokartonových systémů -pronájem lešení a vysoušecích strojů -rozpočtové práce a stavební dozory -lité podlahy -zemní práce -příprava a zakládání staveb, ...

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Podlahářské práce. Pokládka a prodej: -lina -koberce -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korek -parkety. Renovace dřevěných podlah a parket.

Demontáž-montáž plastových oken. Zednické práce. Autodoprava do 3, 5t.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Práce: -podlahářské -pokládka koberců -montáže, renovace podlah.

Práce: -malířské, natěračské a tapetovací.

Pokrývačství: -celková rekonstrukce střech -klempířské a pokrývačské práce -montáž střešních oken -izolace a hydroizolace střech.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž krovů, střešních oken -opravy a zateplování fasád -hydroizolace.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Instalatérství. Velkoobchod: -voda -topení -ochranné pomůcky.

Vodoinstalaterské služby voda, topení, kanalizace, plyn