ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební práce: -výstavba kanalizačních řádů -demolice -trhací práce.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické.

Práce: -instalatérské.

Navrhujeme a realizujeme iluzivní malby na fasády (3D-malby vytvářející pocit skutečnosti). Malba převážně velkých ploch, kde využíváme konkrétní dané dispozice pro zvýšení malovaného efektu.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Stavebnictví. Práce: -autojeřáb -autojeřábnické práce.

Klempířství a pokrývačství: -kompletní klempířské a pokrývačské práce -pracujeme s materiály, které nabízí trh -opravy, rekonstrukce a montáže střešních krytin včetně dodávky materiálu.

Pozemní a inženýrské stavby: -aplikace tepelné a zvukové izolace -kompletní zateplování budov včetně fasádních obkladů -dodávka garážových vrata a bran včetně pohonů.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Elektroinstalace, projektování elektrických zařízení. Projekty, montáž, rozvody, revize: -elektrická zařízení -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -TV antény -pobočkové tel.ústředny -kamerové systémy.

Investiční výstavba, statika, průzkumy, sanace, projekty staveb.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Stavební práce: -rodinné domy -kanalizace -vodovody -zemní práce -zámkové dlažby.

Montáž, revize: -elektrické distribuční vedení sítě a trafostanice včetně technologií v TS.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -střešní systémy.

Výroba, montáž, demontáž, opravy pomníků včetně doplňků z umělého kamene (teraco) a z přírodního materiálu. Výrobky z betonu: -studniční dělené skruže -ozdobné tvárnice (plotovky) a jiné terasové a betonové výrobky. Zprostředkování dodání: -schody -obklady -parapety -kuchyňské desky -památníky z přírodních materiálů ...

Práce: -stavební -zemní -výkopové.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Truhlářství. Truhlářské práce.