ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Elektroinstalační práce: -havarijní elektrikářské práce -provádění domovních a průmyslových elektroinstalací, hromosvodů a rozvaděčů -rekonstrukce starých el vedení v Al za Cu

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Revize, montáž, opravy a prodej: -plyn venkovní a vnitřní rozvody plynu, revize průmyslové plynovody -topení opravy, rekonstrukce, nové -voda vnitřní (domovní) rozvody regulace a čištění -odpady vnitřní (domovní) rozvody a čištění -rekonstrukce koupelen baterie sanita -solární technika dodání, montáž ...

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Elektroinstalační práce: -montáž, rekonstrukce a opravy elektrické instalace bytové i nebytové -hromosvody -montáž a servis elektrokotle Protherm. -revize el. zařízení do 1000V, prostory tř. A

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Vodoinstalace, topení: -rozvod užitkové vody -rozvod vnitřní a venkovní kanalizace -montáž ústředního topení. -montáž čerpadel, domácích vodáren -opravy vodovodů, odpadů, ústřdního vytápění. Pobočka: Domažlice, 28.října 280 tel.č. 379722946

Manipulační technika, jeřáby. Nákladní autodoprava.

Elektroinstalace bytových a nebytových prostor, průmyslových objektů, kanceláří a škol, zemědělských budov, rodinných domů a rekreačních objektů sportovních a kulturních zařízení. Kabelové rozvody včetně zemních prací. Veřejné osvětlení. Hromosvody. Opravy elektroinstalací všeho druhu. Revize elektro a hromosvodů.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -čistění kanalizace -rekonstukce bytových jader.

Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Montáž a servis plynospotřebičů: -kotle značky MORA (EDZ).

Studnařské práce: -vrtání studní -prohlubování studní -kopání studní -čištění studní -podvrtávání tvrdých hornin pod komunikací. Zemní práce s minibagrem.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Pokrývačské práce.

Stavební činnost: -opravy a rekonstrukce -na klíč -venkovní dlažby -fasády -zemní práce.

Elektroinstalační práce: -opravy, údržba -montáže elektroinstalací -montáže hromosvodů -montáže elektrického topení -projekty -revize -přihlášky.