ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Střešní práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střechy na klíč -oprava, celková obnova střešního pláště.

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy, rekonstrukce a novostavby střech -oplechování fasádních prvků -montáž střešních oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.

Práce klempířské, pokrývačské: -montáže střech a okapů -oplechování věží, zvonic, kostelů, okrasných stříšek -montáž hromosvodů.

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Výroba: -nábytkové kluzáky, podnoží -soustružení dřeva -drobná dřevařská seriová výroba.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Prodej,servis,instalace: -televizní antény -satelitní technika -elektroinstalace -montáže a dodávky anténních a satelitních systémů -dodávky a montáže EZS -revize elektrických zařízení a rozvodů.

Práce: -štukatérské -zednické -čistící systém JOS -odstraňování grafit -čistění fasád -rekonstrukce domů -oprava a rekonstrukce sakrálních staveb apod.

Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Montáže a obchodní činnost. Plyn, topení, voda: -projekty domovních a průmyslových plynovodů -montáže domovních a průmyslových plynovodů, plynových kotelen -vyvložkování komínových průchodů -prodej a montáž plynových spotřebičů -instalace zásobníků na zkapalněný topný plyn -montáž ústředního topení-ocel+měď +plast REHAU ...

Prodejny: -Klatovy, 5.Května 136-obchodní dům podlahovin, nábytku a bytového textilu -Horažďovice, Havlíčkova 49, tel.376511240. Prodej: -koberce, lina -plovoucí podlahy, parkety -nábytek -tapety -stropní kazety -lepidla, stěrky -lišty (podlahové, stropní) -korky (podlahové, obkladové) -látky (potahové, ...

Prodejny: -Klatovy, 5.Května 136-obchodní dům podlahovin, nábytku a bytového textilu -Horažďovice, Havlíčkova 49, tel.376511240. Prodej: -koberce, lina -plovoucí podlahy, parkety -nábytek -tapety -stropní kazety -lepidla, stěrky -lišty (podlahové, stropní) -korky (podlahové, obkladové) -látky (potahové, ...

Tesařské práce: -kompletní realizace střech -půdní vestavby.

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Kompletní instalatérské a topenářské práce: -instalace vodovodu, kanalizace, ústředního topení včetně dodávky kotlů.

Projekční práce: -projekty v oboru pozemní stavitelství -rekonstrukce, novostavby -rozpočty -stavební dozor. -rodinné domy; bytové domy, zemědělské objekty -občanská vybavenost. Tesařské práce všeho druhu