SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Vodoinstalatérské práce: -plyn, topení -centrální vysávání -čerpadla -plynových spotřebičů -servis.

Elektrické vytápění pro Vaši firmu i dům Montáž, dodávky a servis elektrických zařízení. Servis domovních čistíren odpadních vod. Elektrické, topné a regulační systémy.

Velkosklad: - podlahové krytiny ( koberce, PVC, stavební chemie ) Pokládka: - podlahové krytiny ( koberce, PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Prodej: - stavební chemie ( pro pokládku koberců a PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Profesionální služby: - architektům, projektantům, stavitelům - podpora od ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce, rekonstrukce a opravy stávajících rozvodů, zhotovení nových rozvodů vč. přípojek NN pro všechny objekty.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Sklenářství: -sklenářské práce -zateplování oken. Domácí potřeby. Železářství.

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Truhlářství. Výroba: -soustružené součásti na schodiště -truhlářské doplňky.

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy střech -izolace plochých střech -montáž lešení.

Zakázková kovovýroba: -brány, vstupní branky, vrata -schody, ploty, interiérové doplňky -okenní a dveřní mříže -regály, skříně, pracovní stoly -zábradlí, balkony -krbové doplňky -otevírání zámků -klempířské práce -vratové pohony.

Zakázková truhlářská výroba. Výroba nábytku: -ložnice -postele -stoly -obývací stěny -předsíňové stěny -vybavení interiéru na zakázku -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.

Sklenářské práce: -zasklívání oken, dveří -balkony, skleníky -vrtání, broušení skla -izolační dvojskla -polykarbonát -lepení akvárií, terárií -rámování obrazů -výlohy - nonstop.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Pohřební služba: -pohřby s obřadem, bez obřadu -smuteční květiny, parte -odvozy zesnulých nonstop -pohřby do země -vyřízení administrativy. Máme vlastní smuteční síň. Zajistíme řečníka, kněze, hudbu. Prodej rakví, obalů na urny. Kamenictví: -opravy, renovace hrobů -zlacení písma -prodej a motáž pomníků -prodej náhrobního ...

Izolace, izolační práce: -proti vodě -plochých střech -bazénů -jímek -teras a balkonů -podlah -jezírek -hydroizolace střech -izolace proti radonu.

Kompletní střechy včetně krovů. Montáž střešních oken VELUX. Pokrývačské a klempířské práce.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Výroba: -průmyslové betonové hlazené podlahy -průmyslové betonové podlahy s velkými dilatačními celky -průmyslové betonové podlahy na pilotách -železobetonové základové desky -železobetonové monolitické stropní konstrukce -průmyslové cementové samonivelační stěrky -epoxidové stěrky -nátěry podlah -betonové zpevněné ...

Provádím veškeré zemní a výkopové práce strojem JCB CX3.

Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, šaten, ložnic, dětských a obývacích pokojů, koupelen, vnitřních dveří a pergol