SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektromontážní a elektroinstalační práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení NN -rekonstrukce, opravy a modernizace elektroinstalace -montáž hromosvodů a zemních soustav -revize.

Podlahové krytiny. Podlahářské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -oplechování komínů.

Provádíme: Vyzdíváni fasád z lícového zdiva např.: anglické lícovky, belgické cihly a pod. Také provádíme lepeni obkladových pásku typu "klinker". Vyzdíváni plotů i různých architektonických doplňku zdicí i lepenou technologii včetně krycích, cihlových nebo keramických desek. Zabezpečujeme také odbornou konzultaci ohledne zpracováni cenové ...

Truhlářská výroba: -celodřevené schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře z masivu -atypické kuchyně. Práce na CNC strojích. Sídlo firmy: Londýnská 672/20 120 00 Praha 2 Tel:775981047

Služby: -nadrozměrná přeprava -pronájem autojeřábů -zemní práce -demolice.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Služby: -čištění, opravy a stavby komínů -vložkování -revize a výpočty komínů -montáže komínových systémů SCHIEDEL, Eko Universal, BLK -prohlídky průduchů komínovou kamerou -měření emisí u malých zdrojů znečištění -soudní znalec.

Stavba rodinných domů na klíč. Provádění rekonstrukcí domů. Zajišťování elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Výrobky z přírodního kamene. Výroba-žula, mramor, křemen: -parapety, schody -desky na kuchyňské linky -desky na konferenční stolky -desky na jídelní stolky -barové pulty a recepční desky -desky na koupelnové -mozaikové podlahy a obklady. Dodávka: -dlažby a obklady z přírodních materiálů-konglomeráty a aglomeráty ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Zabýváme se většinou stavebních prací, zaměřujeme se na rekonstrukce RD, bytových jednotek aj. V interiéru se zabýváme podlahářskými, malířskými, zednickými a truhlářskými pracemi.

Výkon zeměměřičských činností. Zabýváme se komplexní činností v oboru geodetických služeb, zejména v Plzeňském kraji. Služby katastru nemovitostí. Práce pro stavební a projekční oblast.

Nabízím veškeré stavební práce, sádrokartonářské, obkladačské a malířské práce.

Práce: -izolatérské -pokrývačské -klempířské.

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Prodej, půjčovna, e-shop: -nářadí profesionální -hobby nářadí -zahradní nářadí -ruční nářadí -brusivo, vrtáky, sekáče -slévárenské nářadí -licí naběračka, legovací zvonek, stahovací sítko, kokilové kleště, pánve -NAREX, HITACHI, FLEX, MILWAUKEE, AEG, WORKS, EXTOL, FERM, PROMA, EINHELL, YATO, ZBIROVIA, MAGG, TONA, ...

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -kompletního vybavení interiérů.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Zabýváme se ochranou před bleskem a přepětím. Projekty, instalace, revize hromosvodů…

Obkladačské práce, veškeré v plzeňském kraji a okolí. Poradenství. Dlažby, mozaiky, KLINKOR.

Výroba, montáž, demontáž, opravy pomníků včetně doplňků z umělého kamene (teraco) a z přírodního materiálu. Výrobky z betonu: -studniční dělené skruže -ozdobné tvárnice (plotovky) a jiné terasové a betonové výrobky. Zprostředkování dodání: -schody -obklady -parapety -kuchyňské desky -památníky z přírodních materiálů ...