Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Činnost: -zeměměřičská -projektová -poskytování sw.

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Veškeré lakýrnické práce, fládrování nábytku. Práce: -lakování nábytku -lakování kuchyňských linek -drobné písmomalířské práce -nátěry oken, zárubní, soklů, radiátorů, plochých střech, dveří, potrubí -malířské.

Certifikát CIČAP. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize u všech činností. Maloobchod: -bezpečnostní zámky. Služby: -elektronické bezpečnostní systémy -požární signalizace -protipožární ucpávky -kamerové systémy -uzamykací systémy -evidence vstupu a docházky -rozhlasové ústředny-ozvučení -společné televizní antény ...

Naše kancelář nabízí níže uvedené služby v oblasti zeměměřických prací pro soukromé osoby, podnikatelskou sféru, obce a státní správu.

Malířské, lakýrnické a nátěračské práce.Veškeré malířské speciální techniky.Zednické práce. -Benátský štuk -batikování -imitace zemin -lepení stropních kazet -tapetování -fasádní práce -výměna oken -sítě proti hmyzu -veškeré autoklempířské práce -drobné mechanické opravy -zajištění autolaku

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Sklenářství. Zasklívání v dílně i na místě: -okna -dveře -skleníky -výklady -zrcadla všech tvarů a velikostí. Rámovámí obrazů a pasparty Broušení skel do nábytku-zrcadel. Vrtání otvorů do skla. Izolační dvojskla a trojskla včetně montáže. Skleněné náhrobní desky: -nápisy -pískování skla. Vitráže skládané: -do olova ...

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Čištění studní, rekonstrukce, výměna čerpadel, dezinfekce a další.

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

ISV -organizace a propagace. Zabýváme se instalatérskými službami jako je montáž topeni, instalace vody, instalace plynového kotle, instalace tepelného čerpadla. Dále provádíme vodoinstalaci od přípojky až po vybavení koupelny a instalaci nebo rekonstrukcí vnitřní kanalizace. Vše pro rodinné domky a nejenom pro ně.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Rámové i bezrámové zasklení balkonu a lodžie certifikovanými systémy. Doprava v Plzni zdarma. Sleva, 5 výhod zdarma. Cena od 8 400 Kč. Více než 10leté zkušenosti v oboru.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Betonárka. Výroba betonu. Provozovny: -Plzeň, Chotěšovská 279 tel. 602468062 -Plzeň, K Cihelnám 699 tel. 602182184 -Rokycany, Rokycanova 1069 tel. 777792980 -Stříbro, Plzeňská ul. tel. 724029799 -Tachov, Palackého 2089(U Letiště) tel. 725763969

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Elektroinstalace Ježek. Non stop elektrikář pro Plzeň a okolí. Provádíme domovní a bytové i průmyslové instalace. Vyrábíme rozvaděče a provozujeme elektro servis.