Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Zámečnictví: -zámky -mříže -ocelové konstrukce -kování -zabezpečovací prvky -oplechvání pletivových sklepních boxů -vrata, vrátka -rekonstrukce balkonů -svařování -další zámečnické práce -otevírání bytů, aut, trezorů.

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Nabízíme veškeré geodetické práce pro Katastr nemovitostí, geodetické práce pro architekty, projektanty a stavební firmy.

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Provádíme veškeré geodetické práce (geometrický plán, zaměřování staveb, vytyčování pozemků, měření inženýrských sítí, polohopisný a výškopisný plán). Dále nabízíme tvorbu smluv pro zápis do katastru nemovitostí (kupní smlouva, darovací smlouva, směnná smlouva, smlouva o zřízení věcného břemene).

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Malování pokojů na klíč tj. včetně přípravy a úklidu. Jsme malíři pokojů profesionálové. Klasické i moderní malířské práce a nátěry, dekorativní techniky, nátěr fasády.

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Zpracování kamene. Výrobce: -krbové vložky -příslušenství -typové sestavy -demo kalkulace.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Vložkování komínů, včetně revize. Montáž odsavačů par. Výstavba: -sportovní plochy -tenisové kurty -hřiště.

Výkopové práce-prevážně ručně za dobrou cenu, provádíme kopání základů, bazénů, příipojek atd.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Montáže, údržby a opravy elektrického zařízení a hromosvodů. Přihlášky elektřiny-zapojení elektroměru. Kompenzace. Revize: -elektro -hromosvody.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Práce: -podlahářské -pokládka koberců -montáže, renovace podlah.

Práce: -malířské, natěračské a tapetovací.

Pokrývačství: -celková rekonstrukce střech -klempířské a pokrývačské práce -montáž střešních oken -izolace a hydroizolace střech.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž krovů, střešních oken -opravy a zateplování fasád -hydroizolace.