Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Prodej, pokládka: -podlahové krytiny -koberce, lina, korky, přírodní linolea -bytové doplňky -garnýže -stropní kazety -obkladové panely -plovoucí podlahy dřevěné a laminátové

Práce: -malířské -natěračské.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Stavební práce: -výstavba kanalizačních řádů -demolice -trhací práce.

Navrhujeme a realizujeme iluzivní malby na fasády (3D-malby vytvářející pocit skutečnosti). Malba převážně velkých ploch, kde využíváme konkrétní dané dispozice pro zvýšení malovaného efektu.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Elektroinstalace, projektování elektrických zařízení. Projekty, montáž, rozvody, revize: -elektrická zařízení -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -TV antény -pobočkové tel.ústředny -kamerové systémy.

Investiční výstavba, statika, průzkumy, sanace, projekty staveb.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Montáž, revize: -elektrické distribuční vedení sítě a trafostanice včetně technologií v TS.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Firma je obchodní a inženýringovou společností s akcentem na oblast energetický a cukrovarnický průmysl: -propagace dodávek a služeb skupiny INVELT v zahraničí -zřizování společných obchodně-servisních zastoupení a spolupráce s partnery v Indonésii, na Filipínách, v Thajsku, Pákistánu a Egyptě -modernizace a renovace ...

Stavební práce: -zateplování fasád na rodinných domech, -obkladačské práce -rekonstrukce koupelen -sanační omítky -sádrokarton.

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Truhlářství: -zakázková výroba z masivního dřeva, dýhovaných a laminovaných desek.

Zemní a stavební práce, doprava. Bagry. Inženýrské sítě. Komunikace, chodníky.

Práce: -instalatérské práce -topenářské práce -stavební práce -solární systémy -havarijní služba.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Služby: -kamenosochařské práce -kamenické práce -hřbitovní architektura -písmo -stavby aopravy pomníků.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...