Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kamenické a štukatérské práce. Renovace historických fasád.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Manipulační technika, jeřáby. Nákladní autodoprava.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -čistění kanalizace -rekonstukce bytových jader.

Montáž a servis plynospotřebičů: -kotle značky MORA (EDZ).

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Práce: -zateplování střech -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce -hromosvodářské práce -opláštění výtahových nástaveb -držitel certifikátu ISO 9001 -zařazen v programu Zelená úsporám

Klempířské, pokrývačské práce. Rekonstrukce střech.

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Prováděné práce: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -zednické práce -výškové práce -úklidové práce.

Provádíme veškeré geodetické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -vytyčování staveb -zaměřování polohopisných a výškopisných plánů -zaměřování inženýrských sítí.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy, rekonstrukce a novostavby střech -oplechování fasádních prvků -montáž střešních oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.

Prodej,servis,instalace: -televizní antény -satelitní technika -elektroinstalace -montáže a dodávky anténních a satelitních systémů -dodávky a montáže EZS -revize elektrických zařízení a rozvodů.

Práce: -štukatérské -zednické -čistící systém JOS -odstraňování grafit -čistění fasád -rekonstrukce domů -oprava a rekonstrukce sakrálních staveb apod.

Montáže a obchodní činnost. Plyn, topení, voda: -projekty domovních a průmyslových plynovodů -montáže domovních a průmyslových plynovodů, plynových kotelen -vyvložkování komínových průchodů -prodej a montáž plynových spotřebičů -instalace zásobníků na zkapalněný topný plyn -montáž ústředního topení-ocel+měď +plast REHAU ...

Nátěry: -hal -jeřábů -střech -energomostů -konstrukcí -potrubí -stožárů -protipožární nátěry -sila. Provádíme: -LIAZ MP 20 -AVIA-MP 13 -výškové práce -nátěry fasád -tapetování -interiéry -lakýrnické práce.