Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -stylový, atypický nábytek -kancelářský nábytek.

Montáže sádrokartonu půdní vestavby, podhledy, příčky, tepelné a zvukové izolace, dřevěné a plovoucí podlahy, kazetové podhledy, zahradní chaty.

Kompletní rekonstrukce, zhotovení nové střechy: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce.

Instalatérství: -voda -topení -plyn -kanalizace -havarijní služba. Centrální vysávání.

Truhlářství. Výroba: -předsíňové stěny -kancelářský nábytek -skříně -kuchyňské linky -postele -stoly -stolky -dveře, zábradlí -bytové doplňky -vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba nábytku včetně zhotovení návrhů, poradenství: -vybavení kanceláří, ordinací, hotelů, barů, prodejen -kuchyně, dětské pokoje, ložnice, nábytkové stěny.

Sklenářství: -stavební -zasklívání v bytech -zasklívání balkonů. Speciální práce: -zasklívání do olova -vitráže včetně izolačních trojskel -vitráže dle požadavků zákazníka i vlastní návrhy -návrhy vitráží -široký výběr barevných skel -TIFANY technika -opravy chrámových oken včetně sklomalby. Výroba na zakázku: -lampy ...

Sklenářství: -veškeré sklenářské práce -broušení, vrtání skel -zasklívání střech, skleníků -výměna balkonových skel -pojízdná dílna -výroba zrcadel -rámování obrazů -silikonové těsnění oken. Zasklívání: -COPILITEM -bezpečnostním sklem CONEX -stavebních strojů CONEXEM do gumy -výloh -výměna jednoduchých skel za izolační ...

Sklenářství: -zasklívání v bytech -broušení, vrtání -zrcadla -zasklívání plastových oken -rámování obrazů -výroba akvarií, terarií -ornamentní a bezpečnostní skla.

Geodetická činnost: -zaměřování inženýrských sítí, vodních toků, komunikací -vytyčování stavebních objektů a liniových staveb -vytyčování konstrukčních vrstev vozovek a jejich kontrolní měření -geometrické plány pro rozdělení pozemků či zaměření staveb pro kolaudaci a zanesení do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických ...

Revize plynových zařízení do 1*** MPa*. Projekce plynovodů: -domovních -průmyslových. Školení topičů a obsluhy plynových zařízení. Plynová zařízení-poradenství. Firma Globál 3000: -výroba kojenecké vody doma -prodej vodních filtrů DIONELA -ostatní vitaminové nápoje -vitavlákniny. Distribuční centra: Plzeň, Ruská 82 tel.č. ...

Stavební firma. Pokrývačské, tesařské práce. Střechy.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Zdobení užitkového skla. Užitkové, banketové a upomínkové sklo. Keramika, porcelán, zasklívání. Sklenářské opravy. Pískování, leptání a vrtání skla, keramiky a porcelánu. Zhotovení vitráží. Skleněné náhrobní desky.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Slaboproudé a silnoproudé instalace a montáž optických sítí. Dodávky a montáž: -pobočkové telefonní ústředny -datové sítě -systémy strukturované kabeláže -elektrická požární signalizace -elektronická zabezpečovací signalizace -kamerové systémy (CCTV) -elektronické přístupové systémy -rozhlasová a ozvučovací zařízení.

Autorizovaný stavitel. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -hromosvodářské včetně revize. Střecha na klíč.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Práce: -topenářské -instalatérské. Havarijní služba NONSTOP pro smluvní partnery: 603 437 579