SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž sádrokartonu.

Firma Vilém Síbal se zaměřuje na zemní a výkopové práce. Jsme schopni zajistit terénní úpravy pozemků, provádíme také kopání základů domu, bazénu, domovní přípojky a podobně. Dále se zabýváme opravami silničních vozidel. Činnost: - zemní a výkopové práce - výkopy a hloubení základů - práce bagrem - terénní úpravy. Další služby: - ...

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - zateplování plochých střech - opravy střech, krovů.

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Stavební firma, zednictví: - zednické práce - montáž sádrokartonu - rekonstrukce bytových jader, rodinných domů, staveb - obklady, dlažby.

Kamenické práce, zpracování kamene: - kamenné obklady, dlažby - pomníky - zahradní architektura - broušení kamene.

Práce: - podlahářské - pokládka veškerých podlahových krytin - renovace parket.

Stavební činnost - zednické práce - výkopové práce - malířské práce - obkladačské práce.

Stavební činnost - rekonstrukce starých a poškozených budov, propustů, mostů - sanace - zpevňování staticky porušených konstrukcí - statické zajištění staveb - mikropilotáže - zednické práce - izolační práce.

Naše stavební firma Kočínec se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, nebytových prostor, koupelen a rekreačních chalup. Půdní vestavby, přístavby, podsklepení, garáže, zámkové dlažby. Bourací a výkopové práce, úpravu terénu, odvoz suti, zeminy a dalšího odpadu. Kvalita práce je prvořadá a ta je podmíněna ...

Služby - měření a regulace, výstavba kotelen - montáže: slaboproudé rozvody, kamerové systémy - podlahové vytápění. Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce.

Truhlářství Ex - zakázková výroba nábytku - postele - skříně - komody - dveře.

Truhlářství. - výroba kuchyní, vestavných skříní, schodů, dveří, oken.

Instalatérské a topenářské práce - rozvody studené i teplé vody, kanalizace, topení, podlahového topení.

Autodoprava - dovoz písků, štěrků, drtí, betonu, dřeva, uhlí - odvoz objemného odpadu, suti. Zemní práce - výkopové práce minibagrem a bagrem od 3, 5 t do 15 t.

Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Kominictví - kominické práce - čištění a kontrolu spalinových cest - frézování komínů - vložkování komínů.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Krovy Šmídl - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Výroba, opravy a montáže. Ocelové konstrukce nerezové i hliníkové: -haly, včetně oplechování, tepelných izolací, jeřábových drah -lávky, schodiště, zábradlí, oplocení -protihlukové bariéry, zasklívání do rámů, billboardy -dopravní značky. Technologická zařízení: -regulační klapky, kouřovody -manipulační zařízení -revize, konzervace ...

Podlahové vytápění, telelná čerpadla Revel-PEX

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen - pokládka dlažby a obkladů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a opravy elektrických zařízení - revize. Vodoinstalatérské, topenářské práce - výměny radiátorů, kotlů, bojlerů, sanity - kompletní řešení odpadů.