SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnictví. výroba: nerez, černý materiál

Klempířství-pokrývačství. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž střešních oken -zateplení půdních prostor -střechy na klíč -rekonstrukce střech.

Prodej přírodní, neklouzavé, vodopropustné, kamenné povrchy pro bazény, terasy, schody, příjezdy. Rekonstrukce betonů.

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

Stavební práce: -zemní práce, pokládky inženýrských sítí -jádrové vrtání betonu a železobetonu diamantovými nástroji -bourací práce hydraulickým kladivem na kolovém bagru.

Instalatérská a topenářská firma: -domovní a středotlaké rozvody plynu a vody -ústřední topení -montáže a revize kotelen.

Elektroinstalace a Elektromontáže: - Rozvody elektro průmyslových i obytných budov - Fotovoltaické elektrárny - Hromosvody - Instalace a montáž osvětlení interiérů a exteriérů - Revize Novostavby a rekonstrukce: - Byty, administrativní budovy a objekty státní správy - Zděné rodinné domky - Dřevostavby - Činžovní bytové domy - ...

Práce: -pokrývačské -klempířské.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zednictví

Naše společnost se zabývá kamenictvím, výrobou a opravami pomníků, prodejem stavebních hmot, dopravou písků a štěrku, míchání betonových směsí. Zhotovíme urnové náhrobky, jednohroby i dvouhroby. Můžete vybírat z různých druhů materiálů. Dále provádíme veškeré opravy pomníků, přebroušení náhrobků, montáž doplňků či likvidaci pomníků. Zajistíme také ...

Výroba, prodej, doprava: -betonové směsi -rozvoz betonových směsí mix* a sklopka (B7, 5-B25). Dovoz písku. Autodoprava: -nákladní auta LIAZ s přívěsem. Dovoz betonu-autodomíchávač. Výroba panelů typu T na silážní jámy a opěrné stěny šíře 150 cm, délka až 450 cm. Zemní práce: -UNC* 060 s podkopem. Certitikace dle ČSN P-ENU ...

Montáž - elektroinstalační zabezpečovací systémy Elektroinstalační práce - hromosvody

Inženýrskogeologický průzkum. Inženýrská geologie.

Nákladní autodoprava do 7 tun truhlářské a výkopové práce montáž potravinářských technologii zemědělská výroba a prodej

Práce: -malířské -lakýrnické -sklenářské.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Práce: -zemní -autojeřábem -demoliční strojem. Nákladní automobilová doprava nad 3, 5t.

Elektroinstalace: -automobilové aplikace -zabezpečovací systémy -autorádia -domovní aplikace -elektromontážní práce -kamerové, přístupové systémy -telefonní ústředny -revizní činnost -autotelefony (handsfree sady) -počítačové sítě.

Kovovýroba. Průmyslové podlahy. Stavební konstrukce. Stavební zámečnictví.

Zakázkové truhlářství: -okna EURO68 -schody -dveře -kuchyňské linky.

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.