SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost, služby: - hydrogeologie - hydrogeologické posudky - geotechnika - EIA, analýza rizik, ekologické audity

Jsme firma zabývající se výkopovými pracemi pomocí minirypadla Bobcat 2, 7tuna. Výkopy provádíme lžícemi 300 a 500mm do hloubky až 2, 8m. Provádíme výkopové práce, zajišťujeme výkopy na základy domů, pro bazény, jezírka, terasy, ploty či jiné terénní úpravy. Hlavní působnost Rokycany, Plzeň, Mýto, Ejpovice, Starý Plzenec, Hořovice.

Truhlářství. Výroba, e-shop - dřevěné výrobky do bytu a na zahradu - dřevěné poštovní schránky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zemní práce - jádrové vrtání.

Beneš - studny, čerpadla, pumpy Přes 30 let se zabýváme činností kolem kopaných studní. Hloubení, prohlubování a opravy kopaných studní. Překopávání vrtů na studny. Návrhy, dodávky, montáže ponorných čerpadel a vodáren včetně el. zapojení (vyhl. 50). Výměny tlakových nádob, tlak. spínačů a manometrů. Prof. čištění a dez. kopaných studní a ...

Kompletní klempířské a pokrývačské práce poskytuje svým zákazníkům firma Karel Kalaš. Provádíme realizace nových střech, rekonstrukce, pokládku falcované střešní krytiny a také montáž veškerých klempířských prvků a střešních oken. Sídlíme v obci Sirá, okres Rokycany. Práce, řemeslo: - klempíř, klempířské - pokrývač, pokrývačské. Práce, ...

Zámečnictví a kovovýroba Pavel Sládek provádí veškeré zámečnické, svářečské, soustružnické i frézařské práce. Naše sídlo najdete v obci Holoubkov, okres Rokycany. Naše činnost: - zámečnické práce - kovovýroba - svářečské práce, svařování - soustružení - frézování.

Kamenictví: - dosekávání nápisů na náhrobky - zlacení, stříbření, černění písma - renovace uren.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební práce: - zemní práce - inženýrské sítě - revitalizace rybníků - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - demolice.

Zakázkové truhlářství

Pokrývačství Felix Mužík provádí realizace a opravy veškerých druhů střech, klempířské i tesařské práce. Dále nabízíme mytí střech vysokotlakým zařízením, výškové práce i pronájem plošiny. Sídlíme v Rokycanech. Provádíme tyto práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce, opravy střech - montáž, revize hromosvodů - ...

Služby: - realitní a finanční poradce

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Činnost: - vodoinstalatérství - topenářství - vzduchotechnické práce - montáž solárních systémů - plynoinstalace

Truhlářství Jiří Mach Nabídka sortimentu: - nábytek do interiérů a exteriérů - schodiště - schody - pergoly - altány - zábradlí - balkony - ploty - vrata - přístřešky - zahradní domky - sauny - doplňky ze dřeva.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Truhlářství, modelářství - výroba dveří, samonosných schodišť.

Výškové práce - rizikové kácení stromů a dřevin - těžební práce - výstavba a údržba veřejného osvětlení. Školení práce ve výškách.

Vodo, topo, instalatérství - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce koupelen.

Truhlářství na zakázku - umělecké truhlářství - řezbářské práce Restaurátorské práce

Autoservis, autoopravna - kompletní opravy automobilů. Pneuservis. Odtahová služba. Půjčovna stavebních strojů - pronájem minibagrů. Činnost - demolice - inženýrské sítě - kultivace povrchů.