ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Elektromontáže. Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -venkovní, kabelové vedení -veřejné osvětlení -bytová a průmyslová elektroinstalace -elektrické vytápění.

Elektroinstalační práce Elektrické vytápění Servis - kabelové rozvody - domácí telefony Montáž - bojlery Instalace - počítačové sítě

Společnost Insulation Building s.r.o. se zabývá zateplení panelových domů, zateplením rodinných domů. Provádíme revitalizace panelových domů. Zajistíme dotace na zateplení z dotačního programu zelená úsporám.

Truhlářství, podlahářství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Komplexní dodávky zabezpečovacích a komunikačních systémů: - poradenská činnost: - slaboproud - silnoproud - požární ochrana - projekční činnost - instalační práce - revize - elektrická požární signalizace systémy firem SCHRACK SECONET, ESSER, ZETTLER, LITES, MENVIER

Provádíme stavební úpravy a rekonstrukce. Specializujeme se na: - instalace hromosvodů a jejich revize - elektroinstalace a jejich revize - střechy, krovy, tesařské, pokrývačské a klempířské práce - zateplování budov Stavební úpravy v Praze a okolí.

Vývoj, výroba, prodej: - speciální stavební chemie NAVOM - hydroizolační a antikorozní ochrana - hydroizolace - sanace staveb.

Nabídka: - úklidových služeb - zajištění malování - bytových úprav.

Zakázková výroba různých druhů nábytku z lamina. Realizace: - kompletních kuchyní - kanceláří - nábytkových stěn - i jiné druhy nábytku a doplňků dle požadavku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Vybavíme: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - šatny - ložnice - předsíně - koupelny - kanceláře - prodejny.

Provádíme: - úklidové i čisticí služby - mytí oken - čištění koberců - pravidelné úklidy firem a domácností - čištění čalounění - malířské práce.

Stavebně truhlářská výroba: - eurookna - špaletová okna - dveře vchodové - dveře interiérové - dřevěné podlahy - schody, schodiště - atypická stavební výroba. Atypická stavební výroba: - atypické interiéry - komerční prostory - vybavení domácnosti.

Výroba nábytku na zakázku provedení lamino nebo dýha: - dřevěná schodiště - výroba masivních dveří - výroba dřevěných plotů - vypracování architektonického návrhu.

Broušení a lakování parket, pokládka parket a dřevěných podlah

Provádění neřízených zemních protlaků do průměru 130 mm, hydraulických protlaků do průměru 200 mm a beranění trub od průměru trubky 108 mm do 530 mm.

Poskytujeme havarijní servis nonstop pro oblasti Praha 1 až 10. Provádíme: - čištění kanalizace - čištění odpadů tlakovou vodou - opravy a rekonstrukce kanalizace.

Dodávky na klíč, montáže, projekce, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání - Mar měření a regulace - chlazení - topné systémy - topení, vytápění - zdravotechnika Tepelná čerpadla vzduch/voda: - ATW - FUJITSU - TOSHIBA Estia - DAIKIN ALTHERMA - LG THERMA V. Vzduchotechnika: - ...

Naše služby: - instalatérské práce - čištění odpadů.

Zámečník Praha, otevírání, montáž, oprava zámků

Naše služby: - instalatérské a topenářské práce - čištění kanalizace.

Natěračské a lakýrnické práce nátěry - fasády - střechy - okapy - nábytek - zárubně - dveře - okna Malířské práce Tapetářské práce - látkové, stříkané, klasické tapety Úklidové práce po malování Montáž sádrokartony - podhledy, nadhledy, příčky Benátský štuk marmolin, štukatérské práce, ...

Prodej a pokládka podlahových krytin: - 3D návrhy - slevy pro důchodce. PODLAHY: - zaměření podlahy a cenový rozpočet - poradenství ohledně výběru podlahové krytiny - vyrovnání podkladu před pokládkou - doprava materiálu.

Dodávky izolačních foliových a bitumenových systémů: - plochých a zatravněných střech, spodní stavby - základy staveb, skládky a zemědělské stavby. Izolace a utěsňování vodohospodářských, ekologických a podzemních staveb. Prodej, dodávka, montáž: - hydroizolační folie - parotěsné zábrany a paropropustné membrány - folie proti ...

Firma s dlouholetou tradicí v oblasti průmyslového využití přípojnicového systému. Zkušenosti kombinované s investicemi do výroby a s posledními digitálními 3D technologiemi dosahují největší kvality. V červenci 2006 je založena v ČR firma BBI ELECTRIC CZ s.r.o. jako výhradní zastoupení pro ČR a SK. Od počátku firma využívá dlouholetých ...