ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Nabídka výškových prací horolezeckou technikou. Hroty proti ptactvu a síťové systémy. Fasády – opravy, zateplení, nátěry čištění tlakovou vodou, postřik proti pavoukům Okapy a svody – čištění, montáž, výměna, opravy, nátěry Mytí oken a omyvatelných ploch.

Zabýváme se poradenstvím při výrobě i montáži bran, vrat, schodišť a poskytujeme zámečnické práce.

stavební firma -klempířské a pokrývačské práce

Provádíme likvidace vod, kalů, olejů, nebezpečných i komunálních odpadů, azbestu, sutí. Zajistíme sanační prostředky, evidence odpadů, zemní a bourací práce, demolice, sanace kontaminovaných zemin, čištění jímek, nádrží. Ekologické poradenství.

Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Linfo s.r.o. nabízí přírodní linoleum od firmy Forbo: - Linoleum pod obchodním označením MARMOLEUM® a ARTOLEUM®. Marmoleum systém: - pokládání podlahové krytiny MARMOLEUM® začíná podkladními vrstvami. - dva systémy vyrovnání podkladu vyvinuté firmou Forbo - pro zajištění dokonale hladkých povrchů: systém MDF a Paveplus. Systém ...

Firma ARKONA - izol.s.r.o. je izolatérská společnost, specializující se na kompletní dodávku i opravu plochých střech a stavebních izolací.

Malířské a natěračské práce.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalační práce, vodoinstalace. Rozvody vody, topení. Montáže, instalace: - tepelná čerpadla - solární kolektory - drobná elektroinstalace.

Nabízím služby hodinového manžela v Praze 3. Provedu veškeré interiérové práce a drobné opravy. Zajišťuji pokládky podlah a koberců, topenářské a instalatérské práce či montáže nábytku.

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Rekonstrukce panelových domů: - zateplování obvodových plášťů budov - rekonstrukce plochých střech a jejich zateplení - rekonstrukce interiérů. Rekonstrukce a opravy činžovních domů: - kompletní rekonstrukce činžovních domů včetně interiérů - dostavby a nástavby objektů, půdní vestavby - opravy, resp. rekonstrukce fasád, střech ...

Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

Zprostředkování práce Řezání a dělení materiálu pomocí pásové pily PEGAS 300X400 SHI - CNC soustružení na soustruhu VIPER VT28BL - 1500 - vrtání pomocí sloupové vrtačky TOS VS32A Svařování pomocí svářečky MIG 445 440A Kovovýroba

Autoservis Pneuservis Autojeřábnické práce Zemní práce

Provádíme montáže a revize elektroinstalací, elektrických zařízení či elektronické požární signalizace.

-Přípravné práce pro stavby -zateplaní fasád domů

Přebrušování přírodního kamene, žuly Úklidové práce kanceláře, domy, vily Pokládka - podlahy TERACO - mramorové mozaiky TERACO fasády

Nabízíme elektromontáže, revize instalací, nářadí a pracovních strojů.

-Projektování elektrických zařízení