ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Elektroinstalační a elektronické práce a montáže, rekonstrukce, opravy, revize, přihlášky k odběru elektrické energie, měření a regulace - PULZ-ER. Zřizování, montáže hlavních přívodů a jejich měření pro rodinné domy, byty, průmyslové objekty, aj.

Nabídka služeb v oblasti zemních prací, nákladní autodopravy a terénních úprav. Přeprava a prodej sypkých materiálů.

Prodej, práce, montáž, rekonstrukce: -sádrokartonové podhledy -sádrokartony -tepelná izolace -střešní okna -zateplení izolací -úpravy fasády -půdní vestavby.

Provádíme výškové práce horolezeckou technikou. Poskytujeme kompletní rekonstrukce bytů a domů.

Truhlářství, podlahářství

Prodej a montáž plovoucích laminátových i dřevěných podlah.

Revize - vyhrazené elektrické zařízení

Pokládka, renovace - parkety - plovoucí podlahy - veškeré dřevěné podlahy.

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.

Instalatérské práce: -kompletní rekonstrukce: -vody, kanalizace včetně zařizovacích předmětů -likvidace demontovaného materiálu -nové rozvody vody a kanalizace v novostavbách včetně zařizovacích předmětů a kompletace -topení na klíč -rozvody plynu včetně revize -kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -čistění ...

Realitní činnost, veškerý inženýring, výstavba zděných rodinných domů za bezkonkurenční ceny, výstavba dřevostaveb za bezkonkurenční ceny, rekonstrukce starších objektů, zemní a výkopové práce, demolice staveb, opravy neodborných prací od jiných firem.

Stavební firma: - kompletní regenerace panelových domů - regenerace fasád včetně aplikace dodatečného zateplení - hydroizolace střech, lodžií a balkónů - statika a sanace stavebních objektů.

Zabýváme se pokládkou dřevěných, plovoucích podlah a parket včetně prací s tímto spojenými.

Práce: - zednické - přípravné a dokončovací stavební práce - instalatérské, topenářské - malířské, natěračské - zemní a výkopové práce - ruční, strojní.

Kompletní stavební činnost. Výstavba: - bytové objekty - rodinné domy. Opravy, zateplování: - fasády. Služby: - stavební poradenství - stavební dozor - statické posudky - koordinace stavebních činností - geodetické zaměření - architektonické. Práce: - strojní zemní a výkopové práce. Návrhy, realizace: - interiéry - ...

Zabýváme se realizací projektů v oboru TZB - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - byty, bytové objekty - rodinné domy - průmyslové stavby - komunikace. Práce: - výkopové práce - strojové zemní práce bagrem JCB1. Kontejnerová doprava. Služby v oblasti pozemního stavitelství. Projekční a inženýrské činnosti. Obchodní a realitní služby.

Prodej - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - Dveře interierové i vchodové. Pokládka plovoucích a dřevěných podlah. Montáž dveří. Plovoucí podlahy - Eurowood - Egger - Kaindl: - pokládka plovoucí podlahy - podložka mirelon + parozábrana• lištování - plastové spojky a rohy (dle požadavku zákazníka) - příprava podkladu - stěrkování + ...

Prodej a pokládka dřevěných podlah, třívrstvých plovoucích podlah a laminátových podlah.

Podlahy. Plovoucí podlahy. Laminátové podlahy. Úpravy podkladu. Dřevěné podlahy. Parkety.Vlysy Masiv. Renovace podlah. Pvc. Vinylové dílce a PVC. Vinyl

Pokládka podlahových krytin, korek, PVC, koberce.

stavební činnost: vnitřní i venkovní strojní/ruční omítky - zateplování budov - vyzdívání všeho druhu - štukování - stěrkování podkladu atd ...