ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zateplení fasád domů. Rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce balkónů a lodžií.

Ekosystem s.r.o. nabízí: - ekologický audit - geologický průzkum - zpracování projektů - výroba technologických zařízení - realizace - navrhování a projektování technologií úpraven pitných, technologických a odpadních vod - sanační práce.

Zajišťuji nové rozvody i revize elektroinstalací a stávajících rozvodů. Navíc nabízím také montáž a servis elektrického topení a solárních panelů.

Truhlářské práce - formátování Zakázková výroba - kancelářský nábytek Výroba - bytový nábytek na zakázku (skříně, postele) - nábytkové dílce

Výroba dřevěných plovoucích podlah: - úplná povrchová úprava s použitím nejkvalitnějších laků nebo minerálních olejů - silná nášlapná vrtsva - 4 mm - snižuje prašnost prostředí - antialergická - jednoduchá a rychlá pokládka - bezproblémová renovace a následné ošetření - nezávadnost z hlediska životního prostředí - bez ...

Výroba: - vodní trkače. Velkoobchod, maloobchod, montáže, kompletace celků

Lité anhydritové podlahy, dodávka a montáž. Vysoká kvalita provedení, výhodné ceny.

Geodetické práce. Vypracování geometrického plánu, vytyčení hranice pozemku a stavby, vyhotovení polohopisného a výškopisného plánu (tachymetr) a dokumentace skutečného provedení stavby.

Izolační hmoty, tepelné izolace. Stavební izolační hmoty, projekce, montáž, prodej, opravy a rekonstrukce.

Prodej a montáž - tepelná čerpadla - program ZELENÁ ÚSPORÁM Zateplování fasád Sádrokartonové konstrukce Výstavba - rodinné domy na klíč Sádrové omítky.

Generální opravy, modernizace a intenzifikace všech typů chladicích věží. Výstavba a sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Realizace hydroizolačních systémů. Výroba, dodávky a montáž obloukových světlíků.

Montáž, dodávka, realizace sádrokartonové a sádrovláknité konstrukce, minerální, sádrové, dřevěné a kovové podhledy, akustické obklady a prosklené příčky.

Naše společnost se zabývá především výškovými pracemi.

Inženýrsko geodetické práce: - geodetické práce - geometrické plány - stavební zaměření - činnost geodeta ve výstavbě - podklady pro vklad bytů do katastru nemovitostí.

Služby pro ochranu životního prostředí: -průzkumy znečištění komtaminovaných zemin a vod, analýzy, rizika -vzorkování a monitoring skládek a kontaminovaných lokalit -sanace zemin a podzemních vod -sanace a demolice výrobních areálů -sanace a rekultivace skládek -projekty a realizace -doprava, předúprava a zneškodňování ...

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Provádíme: topenářské práce, zámečnícke práce.

Speciální stavební činnosti - sanace betonových konstrukcí Vysokopevnostní betonové zálivky Hydroizolace a izolace Ochrana betonových konstrukcí Inženýring a autorský dozor Technické poradenství Diagnostika Návrhy řešení a zpracování technologických postupů

Stavební činnost - základy staveb Výkopové práce Zámkové dlažby - chodníky Stavební činnost - kanalizační přípojky.

Montáž izolace: -stavby -střechy -jímky -bazény. Rekonstrukce: -střešní pláště.

Výroba vnitřních dveří všech typů. INTEGRA v.d. PRAHA – výrobce interiérových dřevěných dveří nejvyšší kvality. Dle návrhu Vašeho architekta, vyrobíme dveře tak, aby se staly součástí jednotného firemního designu Vaší administrativní budovy včetně požárního provedení: - objektové dřevěné dveře nejvyšší kvality - na míru konkrétní ...