ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kompletní natěračské práce celá ČR Kompletní malířské práce celá ČR

Převozy věcí do 1t Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokartony Zajištění pokládky - obklady - dlažby - podlahy Rekonstrukce - podkroví

Provádíme výškové prace za pomoci horolezecké techniky. - Tlakové mytí, opravy, a nátěry fasád a střech - Zábrany proti ptactvu, trny a sítě - Montáže pomocí horolezecké techniky - Mytí oken ve výškách - Čištění, nátěr a instalace okapů - Demoliční práce - Výškové konstrukce – čištění, tmelení a nátěry - Odklízení sněhu a ...

Dovoz a distribuce systémů stavebních hmot. Izolace a rekonstrukce staveb. Pokládka obkladů a přírodního kamene.

Otevíráme všechny zabouchnuté dveře. Naši pracovníci dokážou odemknout nejen zámky u bytových dveří, ale také u trezorů a aut. Mimo nonstop pohotovost nabízíme i běžné zámečnické služby.

Provádění instalatérských a topenářských prací.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Kompletní stavební činnost Drobné montážní práce Vodoinstalační práce

Montáž - elektrické zařízení do 1000 V Revize - elektrické zařízení do 1000 V Hromosvody - revize - opravy - montáž Servis - elektrické zařízení (do 1000 V) Speciální měření energetických veličin záznamovým zařízením

Stavební práce Zprostředkovatelská činnost Úklidové služby

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Firma OMEGA 99 spol. s r.o. je stavební společnost, která vznikla v roce 1990 a během své činnosti se zaměřila na tyto hlavní činnosti: - dodávky podlah z litého terazza - teraca - dodávky umělého vyklepávaného kamene - dodávky prefabrikovaných dílů z terazza - inženýring (vedení staveb).

Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Rekonstrukce - provozovnykompletní interiérové práce Úklidové práce Výškové práce Opravy fasád - stavební práce - kompletní interiérové práce.

Geodetické práce - geometrické plány - zaměření a vytyčení hranic - zaměření a vytyčení staveb

Prodej a montáž - vertikální a horizontální žaluzie Prodej a montáž - plastová, hliníková, dřevěná okna - plastové dveře, protipožární dveře a okna, - vnitřní a venkovní parapety Prodej a montáž - zimní zahrady, fasády, lité podlahy, - omítky strojní sádrové, schody betonové, - lité podlahy.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Demolice Obkladačské práce Stavby a rekonstrukce - domy na klíč Zednické práce.

Kompletní úklidové práce Výškové práce Rekonstrukce - objekty

Všestranný řemeslník a stavař se specializací na koupelny, bytová jádra a kompletní rekonstrukce bytů. Odborné vzdělání a přes 20 let praxe, vlastní firma 10 let (rekonstrukce více než 200 koupelen a 30 bytů, také celé rodinné domy).

Rámování Sklenářské práce Výroba - izolační dvojskla s teplou hranou Broušení nožů, nůžek, řetězů mot. pil, Kácení stromů, zpracování dřeva,