ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Poskytujeme komplexní výstavbu i rekonstrukce objektů, vytápění, ZTI, tepelná čerpadla, solární systémy či zatěsňování potrubí v technologii BCG.

Dodávka, montáž: - řemesla pokrývač, klempíř, tesař, zedník - střešní latě - tvrdé střešní krytiny

Inženýrská, konzultační a projektová činnost v oblasti dopravních staveb: - územní plány, koncepce, generely - územně technické studie - předběžné studie proveditelnosti - studie proveditelnosti - geodetické průzkumy - ekologické studie a průzkumy - dokumentace pro územní rozhodnutí - dokumentace pro stavební povolení (projekt ...

Zajišťujeme projektování venkovního a kabelového vedení, rozvoden, transformoven i elektroprojektů občanské vybavenosti

Truhlářství. Výroba zahradního nábytku, pergol, dětských pískovišť, přístřešků pro venkovní pakování a patrových postelí..

Klimatizační a regulační technika. Váš spolehlivý partner pro techniku prostředí a správu nemovitostí. Služby v oblasti dodávek, provozu a údržby technického vybavení budov v oborech: - vytápění - větrání - klimatizace - elektro - měření a regulace tepla a chladu.

Smluvní správa vyhrazených technických zařízení. Provozování plynových kotelen.

Revize plynového zařízení Tlakové zkoušky vodovodůa kanalizací pro kolaudační řízení.

Služby v oblasti klimatizace a vzduchotechniky: - projekce, spolupráce s projektantem a architektem - dodávka a montáž vzduchotechnické a klimatizační technologie budov - uvedení do provozu - pomocné stavební práce u vzduchotechniky - izolace vzduchotechniky (hlukové, tepelné, protipožární) - nátěry vzduchotechniky..

Revize: - Průmyslové komíny - Tovární komíny - Domovní komíny - Ocelové komíny - Hromosvody a soustavy LPS - Osvětlení a značení pro letecký provoz Dle L-14 - Revize u komínů - komínu vnějšího stavu dříku a výstroje - komínu vnitřního stavu dříku a výstroje - komínu ocelového dříku a výstroje - Pořízení fotodokumentace - Zpracování ...

Lakýrnické práce Malířské práce Plynařské práce Topenářské práce Rekonstrukce, půdní vestavby - interiéry Renovace - PVC podlahy Podlahářské a obkladačské práce renovace - parkety - plovoucí podlahy Stavební práce rekonstrukce - byty Fasády - rekonstrukce koupelen Rekonstrukce - koupelny - WC

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - antény - osvětlení Elektroinstalační práce - hromosvody

Tesařské práce Opravy - komíny Klempířské práce Realizace, rekonstrukce a generální opravy - střechypokrývačské práce - poradenství v oblasti střech Montáž - střešní okna

Stavební firma provádějící veškeré stavební práce. Rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domů, kancelářských prostor, obchodů, hotelů, restaurací, heren, kasín, půdních vestaveb. 3D návrhy, realizace, vybavení interiéru.

Prodej žuly, břidlice, stonepanelů, žulových kostek, pískovce, africké břidlice a čediče. Nabídka prací s přírodním kamenem..

Provádíme zemní, demoliční, bourací a topenářské práce, řezání asfaltu i betonu..

stavební činnost, stabilizace zeminy, těžba kameniva, zemní práce

Hlavní činností firmy NOVIS Praha s.r.o jsou veškeré stavební práce, které bezprostředně souvisejí s hydroizolací rovných a šikmých střech, teras a spodní stavby. Hydroizolační práce Klempířské a pokrývačské práce Tepelně izolační práce (zateplování fasád, střešních nástaveb a strojoven) Sklenářské práce (prosvětlení objektů přírodním ...

Montáž rozvodů sanity a topení, prodej materiálu. Specializace na půdní vestavby a rekonstrukce.

Havarijní služba nonstop - 7 dní v týdnu, 24 hodin denně Instalatéři - Montáže rozvodů studené a teplé vody - Výměny a montáže zdravotní keramiky - Výměny, opravy a montáže ohřívačů vody - Montáže vodovodních přípojek vč. výkopových prací - Výměna a montáže nových a repasovaných vodoměrů Topenáři - Kompletní rozvody a rekonstrukce ...

Zeměměřičské práce v katastru nemovitostí, stavebnictví a průmyslu. Ověřování geometrických plánů včetně vytyčování hranic.

Provádění jednovrstvých a dvouvrstvých omítek. Používáme tyto směsi: -vápenocementové (jednovrstvé i dvouvrstvé) -vápenosádrové -sádrové -sádrové stěrky.