ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Sádrokartonářské práce Stavební práce

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Montážní firma. Specializujeme se na: - topení, voda, podlahové vytápění - čištění kanalizace v objektech - rekonstrukce stoupaček.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Rozvody topení Opravy - kanalizace Rozvody vody (vnitřní, venkovní)

Naše firma vznikla v roce 1995. Provádíme kompletní dodávky stavebních prací a stavby na klíč, tzn. dle projektové dokumentace. Vyřídíme vše potřebné od vytvoření projektu přes stavební povolení, stavební dozor při samotné realizaci až po kolaudační řízení. Můžeme Vám nabídnout i provedení prací jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické ...

Naší hlavní náplní je údržba a obsluha plynových kotelen a výměníkových stanic, ale máme na starosti i malá zařízení, dokonce i kanceláře s etážovým topením a závěsným kotlem.

Malířské práce Kamenosochařské práce Štukatérské práce

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Stavební firma. Provádíme: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce obchodů a kancelářských prostor -rekonstrukce a modernizace bytů -rekonstrukce koupelen -opravy fasád a rekonstrukce střech -parketové podlahy -rekonstrukce kotelen. -veškeré instalatérské a topenářské práce ...

Poskytování instalace plynu, topení, vody a kanalizace včetně revize plynových zařízení.

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Lešenářské práce. Montáž, demontáž, doprava: -trubkové, rámové a pojízdné lešení.

Stavební firma Marko Plus s. r. o. byla založena v roce 1996. Od zahájení činnosti je zaměřena na tyto stavební obory: - sádrokartonové podhledy a příčky - speciální akustické obklady a podhledy - kazetové podhledy - střechy - provádění staveb "na klíč".

Ryze česká stavební společnost. Výroba technologie pro sanaci betonových konstrukcí. Nadále patříme kvalitou i technickým a lidským vybavením ke špičce v sanacích betonových konstrukcí.

Služby: - zasklívání v naší provozovně - zasklívání v bytech a provozovnách zákazníků - výroba izolačních dvojskel - dodávka a montáž bezpečnostních skel - výroba akvárií a terárií - vyřezávání kruhů, oválů a dalších tvarů - broušení a leštění hran - rámování a paspartování obrazů - havarijní NON-STOP provoz na mobilních telefonech. ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...

Dodání a pokládka dřevěných parket, plovoucích podlah, PVC, koberců, vinylových podlah, broušení parket.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce.