ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zednické práce: - sádrokartony - podezdívky - obklady - dlažby

Provádíme stavební práce se zvláštní specializací na izolace plochých střech, teras a sanace vlhkého zdiva..

Provádíme stavební, truhlářské, zemní a bourací práce, stavby domů, rekonstrukce či zakládání staveb včetně projektové dokumentace.

Kompletní klempířské práce, výroba i montáž. Stavební klempířství: - venkovní parapety - falcované krytiny - oplechování atiky - lišty - okapnice - atiky

Firma Kapitán působí na českém trhu již 7 let. Práce : - malířské práce - nátěr venkovní omítky - fasády - penetrace - lakýrnické práce, lakýrník, lakýrníci - lakování oken - lakování dveří - nátěr podlahy - tapetářské práce.

Nabídka kompletních elektroinstalačních prací.

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Elektroinstalace. Instalatérské práce. Rodinné domy výstavba Rodinné domy rekonstrukce Bytové objekty Průmyslové objekty Historické budovy Stavby pro zdravotnictví a školství Ostatní specialní stavby Půdní vestavby Fasády

Montáž a demontáž fasádního, modulového a pojízdného lešení. Nabízíme široké spektrum výškových prací pomocí horolezeckých a speologických technik.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Společnost BOMYJO s.r.o. byla založena v roce 2007. Hlavní činností společnosti je realizace projektů novostaveb a rekonstrukcí. Provádíme kompletní dodávky stavebních a montážních prací u staveb bytových, občanských, administrativních a průmyslových. Zajišťujeme souhrnný servis pro zákazníka od přípravných prací pro stavby přes samotnou výstavbu ...

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Společnost Pražský kámen zahrnuje široký sortiment produktů a služeb v oblasti zpracování kamene: - dělení pískovcových, opukových a vápencových bloků - prvovýroba - renovace a repase všech kamenných součástí staveb - standardní kamenické výrobky všech druhů, barev a struktur.

Provádíme izolace nových plochých střech, rekonstrukce i opravy včetně hydroizolace proti tlakové vodě, radonu a ropným produktům.

Realizujeme stavby včetně jejich změn a odstraňování. Rekonstruujeme fasády.

Nabídka pálení laserem, CNC ohybání, klempířské a zámečnické výroby a výroby městského mobiliáře.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Zabýváme se rekonstrukcemi střech, střechami na klíč, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Kalkulace zdarma.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Kompletní sklenářské služby. Sklenářství: - broušení fazet - vrtání skel a zrcadel - výroba dvojskel a trojskel - zasklívání do olova - pískování, pojízdná dílna. Práce provadíme i v bytech.