ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební firma: - výstavba - rekonstrukce - zateplování - hydroizolace.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - poradenství v oblasti silnoprodých a slaboproudých rozvodů

Výroba digitálních, venkovních a speciálních map, atlasů a reklamních předmětů.

Provádíme geodetické práce, vytyčování vlastnických hranic, komplexní pozemkové úpravy, projekty dopravních staveb a geografické informační systémy.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Kompletní služby v oboru elektroinstalace od projektové dokumentace po revizní zprávu.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Truhlářství. Truhlárna, výrobky ze dřeva na míru. Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku do obývacích pokojů, kancelářského nábytku..

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Činnosti firmy: - trhací a vrtací práce - sanace - výroba, prodej trhavin.

Společnost Instalace Praha byla založena v roce 1992, historicky však navázala na činnost soukromých firem pohybujících se na stavebním trhu již před rokem 1948 a zejména pak na činnost podniků Průmstav n. p. a Instalace Praha s. p. Zpočátku své existence byla výrazně zaměřena na dodávky technických zařízení budov se specializací v oborech ...

Služby: - komplexního řešení silnoproudých a slaboproudých instalací. )

Provádění krovů, tesařských konstrukcí, rekonstrukce střech.

TOPENÍ: -ústřední vytápění -rozvody ÚT v mědi, železe a plastu -obytné objekty -průmyslové objekty -kotelny do výkonu 3.5 MW -výměníkové stanice -podlahové vytápění. Servis kotlů: -MORA, Vaillant, De Dietrich, Dakon. VODA: -instalatérské práce -rozvody vody z plastů nebo mědi (výměny stoupaček) -rekostrukce.

Výškové práce horolezeckou a speleologickou technikou. Čištění, opravy a nátěry fasád, instalace zábran proti ptactvu, mytí oken, kácení stromů,

Služby: -provoz, údržba, správa kotelen, tepelných zařízení. -výstavba, oprava tepelných zdrojů.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Kamenictví Sekores s.r.o. nabízí kompletní kamenické práce.

Nabízíme tyto služby: - montáže a servis tepelné techniky - provádění měření emisí - prodej, montáž a autorizovaný servis těchto zařízení.

Vizualizace budoucích projektů: - příprava stavby - stavební práce . technický dozor a to vše odbornými a zkušenými profesionály Dodávky a montáže: - dlažba, obklady, kámen, mozaiky včetně hydroizolace - zařizovací předměty - laminátové a dřevěné podlahy, zdvojené podlahy - koberce a PVC - omítky a fasádní systémy - rekonstrukce ...

Výroba nábytku, zakázkové truhlářství.