ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Tesařství. Provádíme tesařské a pokrývačské práce. Opravy střech a krovů. Úpravy krovu pro půdní vestavby. Specializujeme se na výrobu a montáž dřevěných krovů všech typů a tvarů. Máme zkušenosti s opravami starých památkově chráněných krovů. Výroba a montáž zahradních dřevostaveb jako jsou pergoly, zahradní domky, altány, skladovací domky, ...

Podlahářské práce: -palubové podlahy - palubky, parkety, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy korek, koberce. Laminátové podlahy: -pokládka, renovace, montáž nové podlahy -rekonstrukce, oprava, doplnění parket -broušení, lakování parket, akrylátové laky, tvrdý olejvosk, ekologický olej -čištění, údržba, kartáčování ...

Montáž, údržba a opravy elektro: - vyhrazených elektrických zařízení - domovní a bytové instalace, provozovny a rodinné domky.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pokládka nových i celkové opravy, rekonstrukce: - střešní konstrukce - střechy.

Vývoj, projekce, revize, oprava a poradenství: - instalace elektrických strojů a přístrojů.

Sádrokartonové systémy: - výroba revizních klapek - výroba závěsných prvků - doprava materiálu - speciální nářadí - zateplovací izolace - tmely a příslušenství - minerální podhledy - sádrokartonové desky - konstrukce na sanitu - zárubně..

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Revizní činnost: - elektrických zařízení - v objektech třidy A i B - el. instalací obytných a kancelářských budov, skladů a průmyslových provozů - přenosného ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600, 33 1610 - hromosvodů - zpracování plánu revizí.

Specializovaná firma na tepelná čerpadla švédské zn. IVT DODÁVKA, PROJEKT, MONTÁŽ, PRODEJ. SORTIMENT : IVT Greenline C HE - země/voda, voda - nová Tč! IVT Greenline E HE - země/voda, voda/voda - nová Tč! IVT AIR - vzduch/voda IVT Greenline C LC - země/voda IVT Greenline E LC - země/voda, voda/voda IVT Greenline D/E/G - země/voda, ...

Montáže a rekonstrukce interiérů systémem suchých staveb Knauf, Lafarge i Rigips. Nabídka kompletních služeb v oblasti rekonstrukcí interiérů se specializací na půdní vestavby a nejen to.

Sklenářství provádí zasklívání oken, dveří a výloh na místě u zákazníka. Okamžitá pomoc v případě nenadálých havárii. Výjezd technika zdarma ve všední dny (8:00-16:00).

kamenické práce - opracování ušlechtilého (přírodního) kamene pro interiéry i exteriéry (dlažby a obklady, parapety, mozaiky, stojky, schodišťové prvky, krby, umyvadlové desky, kuchyňské desky, zahradní architektura, sochy, hrubá kamenická, masivní prvky, rotační výrobky, pomníky, dekorační kámen)

Rekonstrukce bytů a bytových jader stavební úpravy bytových jader a interiérů obklady pokládaní dlažby pokládání plovoucí podlahy sádrokartonové příčky sádrokartonové podhledy

Truhlářství, výroba na zakázku

Zabýváme se již dlouhou dobu výrobou a zpracováním skla, jeho zušlechťováním.

Topení, plyn, zdravotechnika: - veškeré topenářské práce - veškeré instalatérské práce. .

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Stavební firma Stavost s.r.o. se specializuje na stavby rodinných domů a užitkových objektů. Stavíme na klíč nízkoenergetické domy, dřevostavby, montované domy, pasivní stavby a půdní vestavby. Provádíme odborné rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat, chalup i nebytových prostor. Nabízíme zateplení fasád, stavební dozor, rozpočty staveb a zemní ...

Stavby střech a jejich rekonstrukce, půdní-střešní nástavby/vestavby. Tesařské, klempířské, pokrývačské, práce, hromosvody, montáže střešních oken. Energetické dřevostavby, sandwich systems, pokládka plovoucích podlah, rekonstrukce parket, altány, pergoly, ploty, palubkové podhledy.

Kamenické práce z přírodního kamene včetně dodávky a montáže.