ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební společnost se zabývá komplexními stavebními a inženýrskými pracemi s působností po celém území ČR. Komplexní stavební a inženýrské práce s působností po celém území ČR: - rekonstrukce občanských i administrativních budov - rekonstrukce historických budov - občanská výstavba (stavby rodinných domů, přestavby bytů, atd.) - ...

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

Stavební činnost. Dodáváme a realizujeme: - minerální podhledy USG, závěsné podhledové systémy DONN - sanitární příčky, WC a převlékací kabinky SCHÄFER, sprchovací mezistěny TRESPA - zdvojené podlahy, dvojité podlahy, dutinové podlahy MERO - systémové, přestavitelné, prosklené, modulové příčky SAB - posuvné stěny, skládácí, akustické ...

Komplexní práce v katastru nemovitostí, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování staveb ke kolaudaci a vytyčování pozemků.

Stavební firma: - zpracujeme projekty - připravíme stavbu - inženýrské sítě - zajistíme stavební realizaci - vnitřní a vnější úpravy - rekonstrukce budov nebo jejich částí - renovace fasád a střech - půdní byty - atypické půdní vestavby.

Speciální zakládání staveb. Výrobní program a strojní park: -podzemní stěny -piloty a zápory -mikropiloty a mikrozápory -zemní kotvy -injektáže -trysková injektáž -vibroflotace -beranění a vibrování -zatěžovací zkoušky a měření -geotechnický průzkum -stavby pro ekologii -projekce -vývoj a laboratoře -zemní ...

Specializované stavební práce elektromontážní a hromosvodářské práce.

Pronájem dopravně-stavební mechanizace a provádění staveb včetně jejich změn. V nabídce autojeřáby (mobilníjeřáby), rypadla včetně příslušenství, nákladní auta (tahač - návěs, valník, sklápěč), vysokotlaké čistící vozy a čerpadla betonových směsí.

Prodej a pokládka podlahových krytin. Naše společnost působí na trhu od roku 1996 v oblasti prodeje a instalace podlahových krytin. Nabízíme: - textilní podlahové krytiny (role i čtverce) - PVC - linoleum - plovoucí podlahy ze dřeva i laminátu a je možné nabídnout i další méně obvyklé krytiny. Za samozřejmost považujeme práce ...

Elektrikářské práce: - elektroinstalace včetně regulace a instalace hromosvodů - projekční práce v oblasti elektro - návrhy osvětlovacích soustav - revize elektro - do i nad 1000V vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a hromosvodů - elektronické zabezpečovací systémy - počítačové sítě.

Stavební práce. Rekonstrukce staveb. Demoliční práce stavebními stroji.

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Nonstop havarijní a pohotovostní služba v případě poruchy plynu, vody, topení, kanalizace, elektro. Provádíme: -rekonstrukce stoupaček a bytových rozvodů -přestavba-bytová jádra, koupelny -strojní a tlakové čištění odpadů a kanalizace -revizní prohlídky TV kamerou -montáže vodoměrů -revize a údržba nemovitostí. .

Izolace střech, hydroizolace bazénů, rybníků.

A-Colormal nabízí práce: - malířské - lakýrnické.

Zámečnictví. Zámkařství: - prodej, servis, montáže zámků, bezpečnostních kování, bezpečnostních závor - systémy generálního klíče - společné uzávěry - speciální zakázky - atypické rozměry vložek ve všech bezpečnostních třídách - výroba klíčů, autoklíčů včetně čipových.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Provádění revizí a kontrol plynových zařízení. Poskytování odborných kurzů a školení v plynárenském oboru..

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.