ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Studnařství. Průzkumné vrty, sondy: -vrtání studní -pažené vrty s atestem na pitnou vodu -cena za dílo je stanovena takto za každý započatý metr -v případě nesoudržných hornin se provádí vrt o průměru 178mm a přepažuje se ocelovým pažením o průměru 194mm+obsyp kačírkem -pažení se provádí ze zdravotně nezávadných trubek s ...

Sídlo společnosti. Výstavba: -vodohospodářské stavby. -zemní práce. -kanalizační stoky. -ražba kolektorů. -kořenové čistírny odpadních vod. -rekonstrukce, odbahnňování rybníků.

Komplexní služby Praha: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - opravy kotlů - revize - rekonstrukce.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Řezání vodním paprskem. Kovovýroba, zámečnické práce: - dveře, vrata - skleníky - mříže kované okrasné - ploty a zábradlí - schody i točité - zimní zahrady - štíty - bary a barové židličky - rampy - doplňky do koupelen - obklady z nerez oceli a mosazi - krby a krbové nářadí

Pokládka zámkové dlažby Opravy a zateplování fasád. Realizace základových desek. Prodej: - suchý písek na zásyp zámkové dlažby.

Projektování a výstavba v oboru slaboproudých zařízení, jejich propojení s jinými telekomunikačními systémy, údržba v rámci servisních služeb a následný pozáruční servis. Projektování telekomunikačních sítí v rámci podnikové struktury, montáž telefonních ústředen a telefonních přístrojů, požární a zabezpečovací elektronické signalizace, ...

Potřebujete vytapetovat dům, byt či obchodní prostory a nejste si jistí, zda to zvládnete? Nechte tapetování profesionálům. Navštivte nás - Sekaninova 34, Praha. Máme dlouholeté zkušenosti s tapetováním i s okrasnými malbami na zeď a jsme tak schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky. Nabízíme malby na zeď, které vás okouzlí a dodají vašemu ...

Projekce a instalace TZB, vytápění, větrání, klimatizace, vodovod, kanalizace, plyn, průmyslová média, silnoproudá a slaboproudá zařízení, stlačený vzduch, sprinklerové hasící zařízení, požární ochrana, projektová příprava, výběr dodavatele, realizace stavby, konzultační a expertní činnost

STAVEBNÍ FIRMA NA PRÁCE VE VÝŠKÁCH TESAŘSKÉ PRÁCE - TESAŘI - TESAŘ.

Provoz nákladní automobilové dopravy, provádění autojeřábnických prací, doprava sypkých materiálů.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Podlahářství. Nabídka a pokládka podlahových krytin.

Nabízíme sklenářské a rámařské práce.

Projekce, instalace: -slaboproudé rozvody. -datové sítě. -počítačové, telefonní sítě. -pobočkové ústředny. -strukturované kabelážní systémy.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Elektroinstalační práce představují hlavní činnost naší firmy. Nabízíme široké rozpětí služeb - od montáže domovního zvonku až po kompletní elektroinstalační zajištění celých objektů. Provádíme : -veškeré elektroinstalační práce, opravy a údržba stávající elektro-instalace a objektů -celkové rekonstrukce objektů, revize a přihlášky vč. ...

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.