ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Elektroinstalační práce: - hromosvody, - domácí telefony, - zabezpečovací a požární signalizace, - kamerové systémy.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

Firma Stopterm se zabývá komplexní činností v oblasti tepelných izolací budov a snižování spotřeby tepla na vytápění. Naše služby nabízíme vlastníkům nemovitostí, investorům staveb, ale i projektantům a stavebním firmám. Jen správně navržené a provedené tepelné izolace zaručují jejich správnou funkci a dlouhodobou životnost.

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Služby: -rámování -paspartování -laminování

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové podlahy Pokládání PVC a koberců

Izolační práce. Tepelné a zvukové izolace.

Klempířské, pokrývačské a natěračské práce včetně izolací i nátěrů střech a střešních konstrukcí.

Prodej a pokládka dřevěných podlah.

Kompletni rešení instalací a správy bezpečnostních systémů, IP kamerovych systémů, monitoringu a sledovaní objektu..

Zhotovení nových střech na klíč šikmých i plochých včetně všech souvisejících pracích. Též rekonstrukce starých střech. Při této příležitosti střechy všech typů i zateplujeme - jsme evidováni v dnes již zřejmě skončené akci Zelená úsporám.

CAMINUS, spol. s r.o. je firma, která se řadu let, s největší profesionalitou, zabývá komplexním řešením spalinových cest, od poradenství, přes podrobný průzkum a diagnostiku stávajících komínů, vypracování komplexní projektové dokumentace, výrobu, dodávku a montáž komínů a kouřovodů až po závěrečnou revizní zprávu.

Instalace, servis: - vzduchotechnika -elektromontážní práce - opravy, údržby a revize elektrických zařízení

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Divize vysoušení a vytápění. ATP HEAT s.r.o. je firma, která se zabývá řešením následků různých havárií vody, zatečení a problémů, způsobených zvýšenou stavební vlhkostí a vytápěním prostor. Činnost firmy: - vysoušení stavebních konstrukcí s tepelnými izolacemi (podlahové konstrukce, střešní pláště..) - vysoušení staveb (podlahy, stěny, ...

Provádění elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Naše firma se zabývá klempířskými, pokrývačskými, tesařskými, hydroizolačními profesemi. Provádíme nátěry střech a jejich čištění, montáže okapových systémů, protisněhových zábran a odklízení sněhu ze střech.

Montáž elektrických zařízení. Elektroinstalace a instalace: - alarmy - bleskosvody - domácí telefony.