ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Provozování zařízení na čerpání a ukládání čerstvého betonu zprostředkovatelská činnost v oblasti čerpání a ukládání.

Společnost provádí: -stavební práce -zemní práce -kabelové rozvody -elektroinstalace.

Truhlářství, návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - šatny - šatní skříně - vybavení škol a školek - obchody - firemní vzorkovny - kancelářský nábytek - kryty topení - prosklené stěny. Další činnost: - restaurování památek interiérů (kostel sv. Ondřeje v Kolovratech) - vnější podhledy na rodinných domech - ...

Instalatérské práce: -rekonstrukce vodovodních a kanalizačních rozvodů, koupelen, byt. jádra -vnitřní rozvody vody a kanalizace v novostavbách -vyhledání závad / netěsností a jejich odstranění -kompletní vybavení koupelen -výměny vodovodních baterií -venkovní přípojky vody a kanalizace -dodávka a výměny vodoměrů -strojní čištění odpadů a ...

Služby hodinového manžela, úklid domácností a kanceláří, mytí oken a výloh, dekorativní tapetování, malování a doprovod seniorů k lékaři nebo na úřad.

Zámečnictví. Výroba klíčů. Broušení nožů a nůžek. Otevírání bytů, zámků, trezorů. Montáže, opravy a prodej: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky - průmyslové zámky - nábytkové zámky - ...

Revize přístrojů a spotřebičů dle nové normy ČSN 1610. Revize elektrorozvodů NN vč. přihlášek k odběru proudu. Revize hromosvodů - pulsaru. Měření regulace vzduchotechniky vč. elektromontáže rozvodu NN a VN. Montáže počítačové sítě a veškerých rozvodů slaboproudu, zabezpečovací techniky a též rozvodů TV a satelitů. Veškeré kompletní ...

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

- zpracování odborných dokumentací jako jsou energetické audity, odborné posudky a projektováním tepelné techniky jako jsou tepelné zdroje.

Rozvody klimatizace. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Projekce, montáž, servis a revize: - elektroinstalace.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Průmyslové betonové podlahy: -betonové podlahy pro výrobní, skladové a prodejní prostory, pro velkokapacitní garáže a venkovní plochy -vyztužené ocelovými vlákny -(drátkobeton)i klasickou výstuží -bezprašný, obrusuvzdorný, hladký povrch -schválený pro všechny typy provozů.

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně

Jsme malířská, lakýrnická a natěračská firma s dlouholetou praxí. Provádíme též ochranu krovů impregnací stříkáním proti různým škůdcům a dřevokazným houbám. Interiérové tenkovrstvé omítání nerovných zdí(STĚRKOVÁNÍ). Dále provádíme: - antigraffity nátěry - vysokotlaké čištění fasád a střech.

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Služby, práce: -mykologický průzkum, posouzení stavu dřevěných konstrukcí. -sanace dřevěných konstrukcí. -tesařské, klempířské, pokrývačské. Kancelář: Poděbradská 1163, Šestajovice (Praha - východ).

Průzkumy, projekty, expertízy: - sanace vlhkých staveb - technologie obnovy povrchů: - omítky - kamnné povrchy. Návrhy obnovy historických objektů.

Provádění instalatérských a topenářských prací, prohlídky kanalizace kamerou, čištění kanalizace kamerou, výměna wc, baterií, umyvadel...

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.