ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství, výroba: - patra na spaní - vestavné skříně - bytový nábytek - kuchyně - zahradní nábytek - pergoly

Renomovaný distributor regulační a měřicí techniky pro topení a rozvody vody SPECIALIZOVANÁ FIRMA ZAJIŠŤUJE : - topenářské práce, topenář, topenáři - instalatérské práce, instalatér, instalatéři.

Koberce, PVC a dřevěné plovoucí podlahy Pokládka a prodej - podlahářské práce - koberce kancelářské i bytové - PVC tuzemnské i zahraniční - odborné poradenství vč.zaměření-zdarma Doprava na místo určení

Služby: - návrhy a studie nových průmyslových objektů a areálů - statické výpočty, projekty a prováděcí dokumentaci - kladečské výkresy pro opláštění budov a střech - dodávky a montáže nosných ocelových systémů hal - dodávky a montáže systémů pro opláštění hal včetně betonových obvodových plášťů, oken, dveří, světlíků a vrat - dodávky a ...

Práce, prodej: - izolace, - sanace, - prodej materiálu.

SOZA - zámečnický servis, s.r.o. - řešení zabezpečení objektů, majetku a osob - dodávka a montáž nových trezorů - oprava a servis trezorů - výrobau klíčů pro trezory - výroba klíčů - výroba vložek - oprava a přestavba vložek - sjednocení vložek - prodej zámků a zabezpečovací techniky - montáž na jednokřídlé i dvoukřídlé ...

Služby: - provádění revizní posudkové činnosti na elektrických zařízeních do 1000V i v prostorách s nebezpečí výbuchu - revize elektro, hromosvodů a elektromontáže do 1000V - revize elektro, hromosvodů v prostředí s nebezpečím výbuchu hořlavých par a plynů - kontroly el. spotřebičů během jejich používání

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Provádíme drobné dílenské práce i celkové generální opravy střešních krytin: - krytina pálená – TONDACH, MEINDL - krytina betonová – BRAMAC, BETA - asfaltové šindele – TEGOLA, IKO, VEDAG - difúzní folie - JUTA, TYVEK, DÖRKEN - střešní okna – VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, CEMBRIT - střechy z plechu pozinkovaného, měděného, ...

Firma zabývající se pokládkou a prodejem podlahových krytin všech druhů.

Nabídka kompletních dodávek a montáží zařízení, plynofikace.

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.

Zakázková výroba z barevných kovů. Svítidla, zábradlí, reklamní nápisy, interiérové doplňky.

Stolařské a truhlářské práce: - maloobchod, výroba, služby. Zabýváme se výrobou i montáží veškerých truhlářských stavebních i nábytkářských zakázek.

Geodetické práce: -vytyčování hranic pozemků. -tvorba účelových map.

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.

Společnost BP Consult se zabývá konzultační a inženýrskou činností v oborech týkající se ochrany životního prostředí, ekologických škod, geologie a hydrogeologie. Nabídka služeb: -EIA-hodnocení vlivu na životní prostředí -EMS-systém řízení dle souboru norem ISO 14 000 -ekologický audit -analýza rizik.

Fotogrammetrické přílohy, geometrické plány, vytyčování pozemků.

Truhlářskou prací se zabýváme již od roku 1989. Se zkušenostmi z oboru a zahraničních stáží jsme založili firmu KOLDA. Od té doby jsme posbírali mnoho zkušeností nejen z oblasti truhlářské a restaurátorské práce, ale také jsme se podíleli na tvorbě řady netradičních či alternativních prací. Při výrobě nábytku, či jiné zpracovávané zakázce, se ...

Provádíme klempířské, kominické, pokrývačské, práce.

Dodávka a pokládka podlahových krytin - PVC, koberce, antistatické podlahoviny a plovoucí podlahy.

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.