ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
REKONSTRUKCE BYTOVÝCH JADER REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍCH OBJEKTŮ. Fasády - nové a zateplení stávajících. Zhotovení bednění a betonářské práce. REKONSTRUKCE komínů a vložkování. VÝPOMOC DOPRAVNÍMI SLUŽBAMI. KLEMPÍŘSKÉ PRÁCE. POMOCNÉ A PŘÍPRAVNÉ ...

Prodej a montáž zařízení pro větrání.

Nabídka instalatérských a topenářských služeb a kompletních rekonstrukcí koupelen, bytů a domů. .

Vyhrazená plynová zařízení - projekty, montáže, servis. Ústřední a etážové vytápění, rozvody vody - projekty, montáže, údržba. Montáže voda, odpady. .

Realizace, rekonstrukce, stavby, interiéry, kanceláře, sádrokartony

Sprinklers s.r.o. se zabývá: - aktivní a pasivní protipožární ochranou - poskytuje vyčerpávající řešení v oblasti protipožárních systémů a automatického odhalování požáru - pasivní ochranu na elektrické a telekomunikační kabely - ochranu na ocelové konstrukce.

Nabízíme pokládku podlahových krytin v Praze a okolí Demontáž podlah Vyrovnání podkladních betonů stěrkou Pokládka: - podlahy z PVC - koberce v metráži bytové/zátěžové - korkové podlahy - vinylové podlahy - přírodní linoleum - plovoucí podlahy laminátové - plovoucí dřevěné podlahy - masivní dřevěné podlahy, ...

SPECIALIZOVANÁ STAVEBNÍ FIRMA HLAVNÍ ČINNOSTI, STAVEBNÍ PRÁCE : ZVUKOVÁ IZOLACE - PŮDNÍ VESTAVBY - LITÉ PODLAHY ZVUKOVÁ IZOLACE : - vzduchová neprůzvučnost - odhlučnění - byt - byty - bytů - rodinný dům - rodinných domů - rodinné domy - komerční prostory - komerčních prostor - kancelář, kanceláře - restaurace, - kavárna, ...

Realizace a rekonstrukce topných systémů a tepelných zdrojů. Předávací stanice tepla: - výměníkové stanice horkovodní a parovodní - směšovací stanice tepla - redukční stanice páry - regulace předávacích stanic - obchodní názvy typových výměníkových stanic - servis výměníkových stanic.

Nabídka úklidových, údržbářských prací a prací ve výškách.

Odborná dodávka a montáž keramických i kamenných obkladů a dlažeb. Realizace od bytových jader, rodiných domů po nemocnice a velká nákupní centra.

Zámečnická pohotovost. Poskytujeme komplexní zámečnické služby v Praze a blízkém okolí včetně spolehlivé a rychlé non-stop zámečnické pohotovosti s výjezdní zámečnickou službou.Otevírání zámků výroba klíčů otevírání automobilů

Odborně provádíme instalatérské práce pro domácnosti i malé provozy, topenářské práce, plynařské práce, strojní čištění odpadů a drobné opravy v domácnosti. Tradice rodinné firmy se datuje od roku 1991. Zaručujeme kvalitu řemeslných prací, ochotu a nízkou cenu. Volejte pohotovostní servis na tel. č .775 662 367.

Realizace zdvojených podlah, systémových, mobilních a zvukově izolačních příček, přestavitelných a pohyblivých stěn.

Společnost se na profesionální úrovni zabývá prováděním zemních prací, demolicí, stavebními službami.

Léčba kamene... - Krystalizace podlah z mramoru a vápence - Renovace lesku mramorových a žulových dlažeb - broušení, leštění, voskování, ... - Čištění a hloubkové mytí přírodního a umělého kamene - Ochrana a impregnace žuly, mramoru a vápence

Pokládka, renovace a broušení dřevěných podlah. Renovace parket: - parkety patří k podlahám, které působí vždy příjemně a jejichž vzhled dokáže zaujmout. Přes dobrou údržbu však dochází k opotřebovávání parket a ke změně vzhledu a za určitý čas přijde ke slovu renovace parket. Renovace parket neslouží jen k obnově celé podlahy, ale ...

Nonstop - havarijní výjezdy - provádíme veškeré sklenářské práce. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Instalace zrcadel, vitríny, skla kalená a pochozí.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Provádíme veškeré práce horolozeckou technikou: - mytí oken - čištění okapů - opravy fasády - nátěry fasády - opravy střech - nátěry střech - prořezávání stromů a rizikové kácení - montáže reklam - zábrany proti ptactvu - postřiky proti ptactvu - zábrany proti sněhu - mytí tlakovou vodou - mytí fasády.

Pokládka parket, mozaiky i prken. Broušení a lakování podlah. Pokládka plovoucích podlah laminátových, dřevěných i korkových.

Zabýváme se prováděním veškerých prací souvisejících s realizací střešních krytin.

Služby: - zateplení, zateplování: - budov - panelových domů - sanace lodžií na klíč včetně lešení a klempířských prvků.

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.