ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Výroba filmových, televizních a výstavních dekorací - kompletní služby: - hrubá stavba - tesařské práce - truhlářské práce, výroba detailu a rekvizit - speciální štukatérské práce - plastiky a artefakty - malířské práce - zámečnické práce. Výroba modelů: - přesné modely pro filmy, trikové natáčení, výstavy atd. - funkční modely ...

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme stavby z kamene, kamenické práce. Realizujeme stavby kamenných sklepů a sklípků, kamenné ploty, kamenné zdi a ploty, opěrné zdi a zídky, suché kamenné zídky, schody z kamene nebo jejich obložení, kamenné klenby a podezdívky, cesty a chodníky z kamene, dlažby a štípané obklady, zahradní grily a krby, obezdění krbových vložek zahradní ...

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Kominictví. Kominické práce - vložkování komínů, revize kouřových cest.

Služby: - malířské a natěračské práce - povrchová úprava podkladů v interiérech a exteriérech a kompletní rekonstrukce.

Provádění malířských, natěračských, zednických a sádrokartonářských prací.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Naše firma se zabýva montaží sádrokartonů a odhlučnění bytů.

BP Parket plus spol.s r.o. nabízí: - výroba na zakázku - pokládka parket a plovoucích podlah - renovace parket, schodů, teras a balkonů - údržba a čištění podlah (úklidové práce) - vestavěné skříně na míru - plovoucí třívrstvé dřevěné podlahy - plovoucí laminátové podlahy - plovoucí korkové podlahy.

Návrh, zprostředkování a montáž: - tepelná izolace - chladová izolace - hluková izolace - protipožární izolace - izolace vzduchotechniky. - stavební klempířské práce. Nabízíme vám služby v oblasti izolací kotelen, výměníkových stanic, tepelných kolektorů, potrubních mostů, horizontálních a vertikálních rozvodů UT, TUV a sanity v ...

Provádíme: - elektromontáže - revize elektrických zařízení - servis elektrických kotlů.

Firma dlouhodobě spolupracuje s UPC ČR, INTERCABLE CZ, s CQG (satelitní datové přenosy), TELESTE QY (technologie pro kabelové televize).

Projekty, přihlášky, revize Povolení příkonu u PRE, a.s. (STE, a.s.) - vyřízení smlouvy o odběru elektřiny. Kompletní zajištění staveb Stavby na klíč včetně projektu. Silnoproudá elektroinstalace Provedení veškeré silnoproudé elektroinstalace včetně přípojek, bytových i průmyslových rozvodů a "inteligentních domů". Alarm systémy, ...

Zabýváme se slaboproudými technologiemi, zejména zabezpečovací technikou (EZS), která je v dnešní době nedílnou součástí skoro každé moderní domácnost, ale také komerční, tedy podnikatelské sféry. Další zařízení jsou podobného charakteru, jako kamerové systémy (PVT), požární signalizace (EPS), domácí telefony (audio, video) atd.

Geodézie Geodetické práce. Geodetický software. Rozdělení, rozměřování, parcelace, vyměření pozemku, pozemky. Tvorba digitálních map. Digitalizace mapy. Informační systémy: - orientační, mapy, atd. Vyhotovování geometrických plánů: - rozdělení pozemku - vyznačení stavby - změnu hranic pozemků - doplnění pozemku ...

Specializujeme se na následující činnosti: - klempířské, lakýrnické a mechanické práce - opravy osobních a nákladních vozidel - asistenční služby, odtahy vozidel - vyřízení pojistných událostí - příprava a zajištění STK - pneuservis.