ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Renovace smaltových zásobníků, nádrží a věží Nátěry a malování - konstrukcí, střech, fasád, technického potrubí, mostů, reklam a interiérů Zabezpečení skal, síťování, trhání, sanace Spárování – panelových domů, prosklených fasád Montáže a demontáže – konstrukcí, reklam a hal Jištění osob ve výškách Mytí oken a fasád tlakovou vodou Rizikové ...

Truhlářství je zaměřeno na výrobu přesných dřevěných replik oken a dveří všech historických období. Používáme nejmodernější technologické postupy: - nástroje - barvy - sklo - upevnění.

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce - strojní a tlakove čištění kanalizací a odpadů - kamerový průzkum kanalizace - zmrazovací technika - výměny stoupaček, bojlerů, baterií a WC - dopojení kuchyní - instalace praček a myček.

Prodej a montáž: -sádrokartony -truhlářské práce -suchá výstavba.

Výroba nábytku na zakázku. - truhlářské práce - truhlářství

Provádíme: - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce.

Dokážeme Vám nejenom dobře poradit, ale také i vyřešit sebemenší či zároveň sebevětší nástrahy.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Chemická ochrana dřevěných a zděných konstrukcí proti: - dřevokazným houbám - hmyzu - plísním - požárům. Mykologické průzkumy, posudky. Zhodnocování jakostního stavu dřevěných konstrukcí. Ochrana proti požáru: - ocelové konstrukce - vzduchotechnika - kabely.

Realizujeme stavby v různých segmentech stavebnictví. Výstavba rodinných a bytových domů na klíč, celkové rekonstrukce, rekonstrukce historických objektů, půdní vestavby, průmyslové a komerční stavby, haly. Zakládání staveb, zemní práce, demolice.

Výroba různých druhů klíčů, prodej zámečnického sortimentu. Dodávky systémů generálního a skupinového klíče.

Provádíme: - truhlářské práce - údržbářské práce - opravy elektrospotřebičů.

Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Provádění pokladačských, truhlářských a zámečnických prací.

Nabízíme komplektní servis v oblasti kladení podlahových krytin.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - elektrická osvětlení - svícny - krbové vybavení - vrata a oplocení - mříže a zábradlí - nábytek - vývěsní štíty - kliky a panty - bytové doplňky. Povrchová úprava: - grafitová černá - zlatá patina - měděná patina - stříbrná patina - černá s měděnkou.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Služby elektroinstalace, elektroúdržby a revize elektro včetně odstranění zjištěných závad.

Provádíme veškeré malířské - lakýrnické práce včetně nátěru fasád a protipožárních nátěrů. Dále pak, montáž dekoračních NMC a ORAC lišt, stropních rozet, pilastrů a výklenků. Vypracování cenové nabídky, včetně doporučení materiálu a technologických postupů, provádíme zdarma. Našim heslem je, spokojený a stále se vracející zákazník.

Kamenická firma s dlouholetou tradicí. Kamenické práce. Výroba a prodej pomníků z kvalitních přírodních materiálů, tuzemských i zahraničních. Nápisy a opravy nápisů: